Oprea susține orice vrea Iohannis, după doar 10 minute de discuţii

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea şi-a semnat demisia de vinericaptură Click!
Gabriel Oprea şi-a semnat demisia de vinericaptură Click!

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, care au durat doar 10 minute, că formaţiunea sa va susţine orice variantă pe care o va alege preşedintele privind noul Guvern, potrivit Mediafax. De asemenea, Oprea a spus că UNPR e de acord şi cu alegerile anticipate.

„În urma consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis, UNPR, ca întotdeauna în probleme importante, de securitate naţională, îl sprijină pe preşedintele României. I-am transmis înteaga disponibilitate, ca întotdeauna, a UNPR, atât în desemnarea prim-ministrului, a viitorului Guvern”, a spus Oprea.

Liderul UNPR a precizat că susţine şi varianta alegerilor anticipate, dacă se va ajunge la un asemenea consens. „Suntem total de acord şi susţinem alegerile anticipate şi tot ceea ce UNPR prin forţa parlamentarilor săi, prin forţa politică, sprijinim stabilitatea”, a spus acesta.

Întrebat despre varianta unui Guvern de tehnocraţi, care să organizeze alegeri anticipate sau să conducă România până la alegerile la termen, Oprea a spus că UNPR va sprijini orice variantă pe care o va dori Klaus Iohannis. „Orice formulă pe care preşedintele României, în dialog cu partidele politice, cu delegaţii din stradă, ai poporului român, o va dori va fi sprijinită de UNPR”, a explicat Oprea.

image
image
image
image
image
image
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
casa la curte jpeg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net