Copilul dispărut într-o localitate din Arad, găsit la 42 km de grupul de care se pierduse

Ultima actualizare:

    Un copil a dispărut în localitatea Pecica din județul AradFoto: arhivă personală
Un copil a dispărut în localitatea Pecica din județul AradFoto: arhivă personală

Băiatul care a dispărut în timpul unei excursii la o mănăstire, a fost găsit de polițiști după o operațiune de căutări care a durat aproximativ zece ore. Copilul este teafăr și nu a fost implicat în niciun incident în tot acest timp.

UPDATE: Băiatul de 14 ani care s-a rătăcit, a fost găsit după aproape zece ore de căutări. Băiatul a fost găsit teafăr, la 42 de kilometri distanță de locul unde a dispărut. El a străbătut toată această distanță pe bicicletă, iar prima persoană pe care a întâlnit-o a fost un îngrijitor al digului din preajma localității timișene Cenad, precizează Digi 24.

Copilul i-a povestit acestuia că s-a pierdut de grupul alături de care făcea excursia, iar bărbatul a anunțat Poliția de Frontieră din zona de graniță cu Ungaria. Când l-au găsit, polițiștii i-au dat un telefon mobil pentru a-și anunța părinții că este bine.

Este vorba despre dispariția unui băiețel în vârstă de 14 ani, care s-a rătăcit de grupul de copii din care făcea parte și alături de care se îndrepta spre o mănăstire, precizează Digi 24.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Pecica, din județul Arad, în jurul orelor 10.30 - 11.00, dar părinții copilului au anunțat autoritățile dispariția sa abia în jurul orei 14.00. În momentul de față, se execută căutări la care participă 25 de pompieri, 25 de polițiști, jandarmi și echipe de voluntari din zonă. A fost mobilizat și un elicopter SMURD care supraveghează zonă de la înălțime.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net