Olandez, răpit și drogat de un român. Recompensa uluitoare pe care a cerut-o

Ultima actualizare:

    Olandezul răpit de banda condusă de un studet la medicină român a fost sedat pe perioada celor 11 zile
Olandezul răpit de banda condusă de un studet la medicină român a fost sedat pe perioada celor 11 zile

Un cetățean olandez a fost sechestrat și drogat timp de 11 zile de o bandă condusă de un român, care a cerut familiei acestuia o sumă uriașă pentru a-l elibera. Bandiții i-au cerut soției victimei o răscumpărare de 1,5 milioane de euro.

Victima locuia în stațiunea balneară catalană Lloret de Mar, Spania, și a fost răpit pe data de 12 iunie de infractorii est-euopeni, deghizați în polițiști. Răpitorii și-au așteptat victima în apropiere de casa sa, iar după ce l-au lovit și l-au legat la ochi, infractorii l-au aruncat în portbagajul unei mașini, sub amenințarea armei, precizează comunicatul Poliției Regionale, potrivit Digi 24.

După ce au transportat victima în ”bârlogul” lor, răpitorii au sunat familia acestuia și i-au cerut 1.5 milioane de euro pentru a-l elibera. În cele 11 zile în care a fost sechestrat, olandezul a fost în permanenţă sedat. Medicamentele i-au fost administrate de presupusul lider al grupării, un român care a studiat Medicina la Madrid.

Alertată de familie, poliția a identificat rapid rău-făcătorii și locul unde era ținut ostaticul, la Casarrubios del Monte, la aproximativ 50 de kilometri sud-est de Madrid. Soția ostaticului a stabilit să le dea răpitorilor banii ceruți pe 22 iunie, în parcarea unui hotel de pe marginea unei autostrăzi.

Cu câteva ore înainte, însă, polițiștii au dat asaltul și l-au eliberat pe olandez. Patru persoane au fost arestate în cursul operațiunii, iar a cincea a doua zi, în urma unor perchezitii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net