Oana Pellea: «Cer demisia Guvernului!»

Ultima actualizare:

    Oana Pellea cere demisia Guvernuluifoto: adevarul.ro
Oana Pellea cere demisia Guvernuluifoto: adevarul.ro

Actriţa Oana Pellea a spus că acest Guvern nu o reprezintă, a cerut demisia executivului şi a ieşit marţi seară în Piaţa Victoriei. ”Acest Guvern nu mă reprezintă! Este o ruşine şi o insultă pentru România! Cer demisia Guvernului!”

”Dacă şi astăzi România tace înseamnă ca alege prin tăcere să fie călcată în picioare şi batjocorită, condusă de penali şi hoţi. Înseamnă că poporul român alege dictatura vs. democraţie. Înseamnă ca România mea, ţara pe care mi-am dorit-o liberă, prosperă, demnă... nu mai există”, a mai scris Oana Pellea.

Actriţa a menţionat că miercuri seară va fi din nou în stradă şi i-a rugat pe colegi să i se alăture.

“Am fost şi voi fi in stradă.Precizare: Nu beneficiez de nicio majorare de salariu. Nu sunt angajată la STAT din anul 1999. Sunt liber-profesionistă.Aceasta majorare trebuia făcută acum 28 de ani. Acest Guvern nu a făcut nimic extraordinar majorând salariile ruşinoase ale actorilor.Şi chiar dacă aş fi fost angajată şi aş fi beneficiat de o majorare firească a salariului...repet nu este cazul meu...DEMNITATEA,CINSTEA şI LIBERTATEA MEA NU SUNT DE VÂNZARE!Nu toţi putem fi cumpăraţi cu un pumn de arginţi!Acest Guvern este O RUŞINE PENTRU ROMÂNIA!Aşa că ...ne vedem în stradă!Îmi aştept cu drag şi alţi colegi în stradă.” a scris aceasta în urmă cu puţin timp pe contul de Facebook.

Ordonanţa de Urgenţă adoptată de Guvernul Grindeanu, marţi seară, privind modificarea Codurilor Penale a fost publicată în Monitorul Oficial, iar cea mai mare parte a prevederilor urmează să intre în vigoare la 10 zile de la publicare. Prevederea privind termenul de 6 luni până la care pot fi făcute denunţuri privind săvârşirea unor infracţiuni intră în vigoare de la momentul publicării ordonanţei în Monitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net