O supraviețuitoare din ”Colectiv”, semnal de alarmă pentru autorități

Ultima actualizare:

    Corina Gabriela Ioniță a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpuluifoto: arhiva personală
Corina Gabriela Ioniță a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpuluifoto: arhiva personală

Aproape două luni s-au scurs de la tragedia din clubul ”Colectiv” în urmă căreia și-au pierdut viața 62 de persoane. Victimele care au scăpat din infern au găsit acum putere să vorbească despre cum se luptă pentru ca viața lor să reintre pe făgașul normal. O tânără din Ialomița a publicat mesajul ei pe rețeaua de socializare.

Corina Gabriela Ioniţă a scăpat ca prin urechile acului, însă urmele incendiului i-au rămas pe corp. Tânăra din Ialomiţa a scris pe Facebook faptul că este nevoită să lupte singură pentru a-și reveni. A trăit un coșmar și a suferit arsuri pe 40 % din suprafaţa corpului. Tânăra a fost internată și tratată la Spitalul Elias din Bucureşti. După aproape o săptămână, ea a fost transferată la un spital din Marea Britanie, regiunea Essex. Apropiaţii Corinei au demarat o amplă campanie umanitară prin care toți cu suflet mare au fost rugaţi să o ajute. Sprijinul pe care oamenii i l-au oferit Corinei  a fost de un real ajutor. Aflată încă la spitalul din Marea Britanie, Corina a publicat pe internet următorul mesaj:  ”Vă iubesc, dragii mei. Azi 21 noiembrie, este prima zi în care intru pe Facebook, prima în care vă scriu cu mâna mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat. Sunt copleşită, nu ştiu ce să vă spun, ştiu că aţi fost cu toţii alături de mine, că sunteţi în continuare... eu sunt pe mâini bune aici în UK, iar rănile mele se vindecă încet dar sigur. Fiţi binecuvântaţi”, a fost mesajul pe care Corina Gabriela Ioniţă l-a transmis în mediul virtual.

La aproape două luni distanţă de la cumplitul incendiu, tânăra a revenit cu un nou mesaj în care atrage atenția unui fapt cât se poate de real. ”Totul este un fals. Nu există niciun plan de sprijinire a victimelor din #Colectiv. În cazul meu, deşi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresată colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, în speţă Elias, aceştia s-au comportat glacial (aşa cum o fac ei de obicei), simţindu-se probabil scoşi de sub vizorul presei. Mi s-a urat succes în a-mi rezolva singură problemele legate de concediul medical, comandarea mănuşilor compresive şi chiar găsirea unui fizioterapeut bun «la stat sau la privat, cum doresc». Păi cum aşa, parcă era vorba că vom primi sprijin ...?!” a scris Corina pe contul ei de Facebook.

Inițial, tinerilor li s-a promis ajutor financiar pentru a se recupera, însă se pare că tinerii nu au beneficiat de aceste măsuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net