O suedeză s-a căsătorit cu un cerşetor român

Ultima actualizare:

    Josefin şi Florin  formează un cuplu,  din primăvarăfotografii: expressen.se
Josefin şi Florin formează un cuplu, din primăvarăfotografii: expressen.se

Mai întâi, i-a fost milă de el şi l-a ajutat cu mâncare. Încet-încet, însă, Josefin şi Florin, un român care cerşea în apropierea casei ei, s-au îndrăgostit, iar zilele trecute s-au căsătorit.

Florin Şerban (22 de ani), un român plecat în Suedia, trăia din cerşit. În fiecare zi, se aşeza în faţa unui magazin alimentar, situat în cartierul Biscopsgarden, din oraşul Goteborg, şi aştepta ca oamenii să-i lase un ban după ce îşi făceau cumpărăturile. De câteva zile, însă, Florin a devenit cunoscut în toată Suedia, în rol de “Cenuşăreasă”, varianta masculină. Şi asta, pentru că cerşetorul român s-a căsătorit cu o femeie, care, mai întâi, i-a dat de pomană, apoi l-a salvat din “mizerie”. Josefin Karlsson (36 de ani) îl vedea, zilnic, pe Florin cerşind, de la fereastra apartamentului său, în care locuia cu cei şase copii, scrie publicaţia suedeză expressen.se. Îi era milă de el, aşa că i-a dus mâncare, apoi, o pătură, dar şi o umbrelă ca să nu îl ude ploaia.

Suedeza şi românul,  radiind de fericire  la Starea Civilă
Suedeza şi românul, radiind de fericire la Starea Civilă

Se înţelegeau în engleză, pe care fiecare o vorbeşte, însă, foarte puţin. Dar când vine vorba de dragoste, nici nu mai e nevoie de cuvinte. Încet-încet, Josefin şi Florin s-au îndrăgostit, iar, din primăvară, ei formează un cuplu. La un moment dat, au hotărât să se căsătorească, iar, în urmă cu câteva zile, au făcut acest pas. Au spus „Da” în faţa ofiţerului de la Starea civilă.

Martori le-au fost copiii Josefinei, sora miresei, Solei, şi Veronica, sora lui Florin, care a venit special din România. Totodată, printre invitaţi s-au numărat şi câţiva prieteni de-ai mirelui, cerşetori din oraşul Goteborg. Josefin a purtat o rochie roşie, iar în păr a avut prinsă o coroniţă din flori albe, împletită de fiica sa de 16 ani.

 Au spus “Da”  şi s-au sărutat
Au spus “Da” şi s-au sărutat

Ca plan de viitor, Josefin şi Florin îşi doresc să facă o cununie catolică în România, anul viitor. „Aici, la Halmstad, vom trăi împreună o viaţă jumătate suedeză, jumătate românească. Florin îşi va împlini visul de a avea o mică grădină de legume şi de a creşte animale, poate găini, poate porci”, a spus, fericită, Josefin.

Cei doi vor să facă  nuntă şi în România
Cei doi vor să facă nuntă şi în România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net