O să muşte din gratii când va afla asta: "Faraonul" Secureanu şi-a pierdut copiii!

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Fostul director la Malaxa, reţinut pentru acuzaţii luare de mită şi delapidare, a aflat o veste care i-a dat toată lumea peste cap. Profitând de problemele lui cu legea, fosta soţie a cerut încredinţarea minorilor, iar judecătorii au admis cererea.

În perioada 20 mai 2011 – noiembrie 2016, Florin Secureanu ar fi cerut în mod repetat unei firme care avea atribuite contracte de achiziţie directă cu spitalul să îi plătească o serie de deplasări pe care el şi apropiaţi ai săi le făceau în străinătate şi în ţară, societatea plătind 470 de deplasări ale acestuia şi ale apropiaţilor săi, în valoare de 801.138 lei.

Florin Secureanu a fost reţinut, la sfârşitul anului trecut, de procurorii DNA, fiind acuzat, de asemenea, că în perioada 2009-2016 "a pus în aplicare o schemă prin care sustrăgea repetat (aproape zilnic) sume de bani din casieria spitalului", prejudiciul fiind de aproape două milioane lei.

Profitând de problemele lui cu legea, fosta soţie a lui Secureanu, care în trecut a lucrat ca director la Spitalul Bălăceanca, a cerut în instanţă ceea ce nu reuşise să obţină de la el în timpul divorţului: cei doi copii. Surpriza face ca judecătorii i-au admis cererea, iar ce doi minori vor ajunge la mama lor. Vestea, cu siguranţă îl va afecta pe Securenu, care  şi+a pierdut nu doar funcţia, libertatea şi demnitate, ci şi copiii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net