"O să-mi scot soţia în oraş cu banii de la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Mihai Loredan Cilibeanu  (38 de ani) a câştigat  300 de lei cu lozul  Click!MANIA din  revista “Click!  pentru femei”
Mihai Loredan Cilibeanu (38 de ani) a câştigat 300 de lei cu lozul Click!MANIA din revista “Click! pentru femei”

O nouă zi, alţi câştigători! Lozurile Click!MANIA le-au adus românilor peste 1.000 de premii. Unii s-au ales cu telefoane sau tablete, alţii au câştigat bani sau cuptoare cu microunde. Tot mai mulţi speră, însă, să nimerească cele trei simboluri identice care le-ar aduce 20.000 de lei.

Nu are timp să se uite la televizor aşa că zilnic se opreşte la chioşc şi îşi cumpără ziarul preferat. Iar ultima oprire a fost cu noroc pentru Mihai Loredan Cilibeanu (38 de ani). „Vineri am luat şi ziarul Click! şi revista Click! pentru femei. Lozul norocos l-am găsit în revista pe care am cumpărat-o pentru soţie. Am văzut că am trei simboluri identice cu 300 LEI şi am sunat imediat la numerele de concurs. I-am spus şi soţiei, care s-a bucurat enorm”, ne-a spus bucureşteanul. Cu banii câştigaţi la Click!MANIA îi va face o surpriză soţiei. „O să o scot în oraş să sărbătorim”, a conchis bărbatul. Şi tu poţi câştiga unul dintre cele peste 16.000 de premii pe care ţi le-am pregătit. În joc au rămas zeci de tablete şi telefoane performante, cuptoare cu microunde, televizoare, premii în bani, sejururi de vis, abonamente la ziarul preferat şi multe alte surprize. Valoarea totală a premiilor se ridică la peste 100.000 de euro.

Click! Spune

Nu uita să revendici premiul chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Sună la 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 sau 0318.603.428, între 08.30 şi 17.00. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului.

«Este primul meu câştig!»

Zi cu noroc şi pentru Alexandru Szilagyi (76 de ani). Pensionarul a câştigat 300 de lei cu ziarul Click! „Soţia mea este imobilizată la pat şi îi cumpăr zilnic ziare. S-a bucurat de premiu, mai ales că e primul nostru câştig! Am mai participat la Click!MANIA, dar uite că ediţia asta a fost cu noroc”, ne-a spus bucureşteanul. Banii câştigaţi îi va păstra în cont, pentru „zile negre”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net