O româncă şi-a pus amantul să îl bată pe soţul italian, pe motiv că o agresa. Bărbatul a murit

Ultima actualizare:

    Nicoleta Postolici  şi italianul  Mario Monaco Foto: Twitter/zazoomblog
Nicoleta Postolici şi italianul Mario Monaco Foto: Twitter/zazoomblog

O româncă de 32 de ani din comuna gălăţeană Buciumeni şi-a pus amantul de 21 de ani şi un prieten al acestuia să-i bată rău soţul, un italian de 64 de ani, pe motiv că se îmbăta des şi o agresa mereu. Din nefericire, cei doi au exagerat şi bărbatul a murit în urma rănilor primite. Femeia este o fostă prostituată, pe care victima încercase s-o aducă pe calea cea bună.

Cei care o ştiu pe Nicoleta Postolici spun că italianul Mario Monaco a cunoscut-o în timp ce se prostitua în Italia. El s-a îndrăgostit şi a luat-o de nevastă, arată antena3.ro. Topit după ea, bărbatul a acceptat să vină în România, unde se afla de 12 ani.

Victima suspecta că nevasta îl înşală, iar bănuielile sale mergeau până într-acolo încât credea că fetiţa de un an pe care o au nu ar fi fost a lui. Femeia şi-a convins tânărul amant că trebuie să intervină, iar acesta şi un prieten de aceeaşi vârstă au intrat în casă peste italian şi l-au bătut până l-au lăsat incoştient.

Făcându-se că nu ştie ce s-a întâmplat, Nicoleta a venit acasă şi, găsindu-şi soţul fără viaţă şi plin de sânge, a sunat la 112. Dacă în prima instanţă investigaţia părea să se îndrepte spre un accident casnic, ulterior medicii legişti au descoperit că bărbatul a fost omorât în bătaie.

Amantul şi prietenul acestuia au recunoscut că l-au bătut pe bărbat, dar că nu voiau să îl omoare, ci doar să-i dea o lecţie, însă lucrurile au degenerat. Femeia s-a apărat la rândul ei în faţa anchetatorilor şi a spus că soţul ei, Mario Monaco, devenise agresiv din cauza dependenţei de alcool şi de aceea a plătit doi bărbaţi pentru a-l intimida. Vecinii susţin însă că varianta vehiculată de femeie nu e adevărată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net