O româncă s-a căsătorit cu o italiancă! Au și o fetiță împreună

Ultima actualizare:

    Românca Daniela Dîrlea şi-a găsit marea iubire tocmai în Italia, în persoana italiencei Sarah Cosimatofoto: gazetaromaneasca.com
Românca Daniela Dîrlea şi-a găsit marea iubire tocmai în Italia, în persoana italiencei Sarah Cosimatofoto: gazetaromaneasca.com

Daniela Dîrlea şi Sarah Cosimato sunt primele mirese în Braone, provincia Brescia, din Italia. Cele două s-au căsătorit în 9 aprilie şi au împreună şi o fetiţă.

Românca Daniela Dîrlea şi-a găsit marea iubire tocmai în Italia, în persoana italiencei Sarah Cosimato.

În localitatea Braone, provincia Brescia, a fost oficiată prima căsătorie între două persoane de sex feminin de către primarul Gabriele Prandini, un susținător al legii uniunilor civile, așa-numitele căsătorii gay, scrie gazetaromaneasca.ro.

Până acum, de la intrarea în vigoare a legii, în zona Brescia au fost oficiate căsătoriile a șase cupluri de bărbați.

«Ne-am ales acum trei ani. A fost o căsătorie simbolică căreia îi urmează acum uniunea legală. Suntem de mai mult timp o familie împreună cu fiica noastră Aurora, însă astăzi satisfacția de a fi și din punct de vedere legal e mare”, au spus Daniela și Sarah.

În Italia, instituția uniunii civile, similară căsătoriei, este o recunoaștere juridică a cuplului format de către persoane de același sex și vizează stabilirea unor drepturi și obligații reciproce. Această instituție extinde la cuplurile de același sex aproape toate drepturile și obligațiile prevăzute de căsătorie.

image
image
image
image
image
image
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net