O primă confruntare, o singură soluție serioasă!

Ultima actualizare:

O analiză corectă a dezbaterii electorale care a avut loc marți seară între principalii candidați pentru Primăria Generală a Capitalei ne arată o diferență uriașă de viziune între aceștia.

Candidatul PNL, Cătălin Predoiu, a arătat, prin susținătorii pe care i-a avut alături, un lucru așteptat și cerut de societatea civilă, și anume deschiderea partidului și reformarea acestuia prin capacitarea tinerilor profesioniști. Echipa politică a lui Cătălin Predoiu oferă garanția că, în București, PNL are soluții pentru toate sectoarele.

Susținătorii celorlați contracandidați, oameni remarcabili în profesiile lor, pot veni alături de candidați însă nu-i pot ajuta în realitate. La PSD, oameni de cultură remarcabili nu pot acoperi condamnații care stau la vârful conducerii.

Candidatul Gabriela Firea se sprijină pe un partid care la vârful lui are probleme penale dovedite și condamnate, candidatul Gabriela Firea nu a putut dovedi nici măcar un regret asupra faptului că a girat în 2014 practicile manipulatoare ale PSD.

Stare de fapt: trei măști, o singură soluție serioasă

  • Gabriela Firea – politicianul cu mască în spatele căruia se află condamnatul Dragnea și urmăritul penal Ponta.
  • Nicușor Dan – activistul cu mască în spatele căruia se află dorința unora de a aduce extremismul în sistemul politic românesc.
  • Daniel Barbu – profesorul cu mască în spatele căruia se află Tăriceanu și lupta acestuia cu Justiția din România.
  • Cătălin Predoiu – singurul candidat fără mască, soluția serioasă pentru București.

Și da, despre asta a fost vorba la dezbaterea de aseară, despre credibilitate, despre puterea de a conduce destinele bucureștenilor.

Cătălin Predoiu a lansat o ofertă către Nicușor Dan și Daniel Barbu, și anume o dreaptă unită pentru București. Refuzul lor ferm de aseară favorizează PSD. Probabil că lansarea unor viitoare cariere politice și viitoarele parteneriate cu PSD îi încântă mai mult pe acești candidați, decât posibilitatea de a face ceea ce promit.

Cătălin Predoiu a arătat clar că politica de dreapta promovată de PNL poate atrage atenția întregii lumi asupra Capitalei, rezolvând problemele de trafic şi arătând celor care ştiu limba afacerilor că în Bucureşti se pot face afaceri, pot veni investiţii iar toate acestea pot aduce bunăstarea locuitorilor acestui oraș.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net