O platformă încărcată cu autoturisme s-a răsturnat în râul Olt! Șoferii, căutați cu scafandrii

Ultima actualizare:

    Șoferul autotrenului platformă ar fi pierdut controlul din cauza oboseliiFoto: observator.tv
Șoferul autotrenului platformă ar fi pierdut controlul din cauza oboseliiFoto: observator.tv

Un autotren platformă încărcat cu autoturisme s-a răsturnat în râul Olt, miercuri noapte (29 ianuarie), la Gura Lotrului, în apropiere de Brezoi. Șoferii au fost căutați cu scafandrii, iar traficul a fost blocat pe DN7. Din fericire, ambii au fost salvați și transportați la spital.

Accidentul a avut loc la miezul nopții. La fața locului s-a deplasat echipajul de scafandri cu o barcă pneumatică. Deocamdată a fost scoasă doar una din mașinile căzute de pe platformă, relatează observator.tv. Șoferul autotrenului ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pe fondul oboselii, și a intrat în parapetul de beton, apoi s-a răsturnat. 

„La ora 00.20, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 7. Au fost implicate un autotir încărcat cu autoturisme și un autoturism. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare Brezoi, două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SAJ. Se continuă căutările pentru că în râul Olt au căzut cel puțin 2 autoturisme de pe platformă și, din spusele șoferului tirului, autoturismul implicat în accident!

Șoferul în vârstă de 27 de ani, din Argeș, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare [...] din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt”, a transmis ISU Vâlcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net