O nouă casă de pariuri online face senzație în România

Ultima actualizare:

Cele mai mari cote prin payout de aproape 100%, banii înapoi dacă pierzi doar un meci pe bilet sau nu se înscrie în meci, până la 50% mai mulți bani pentru biletele cu minim 4 selecții, pariuri plasate prin comandă vocală, bilete jucate în mai puțin de 2 secunde și o mulțime de promoții atrăgătoare.

Pariorii au început să joace  la această casă de pariuri online și cei mai mulți au declarat-o deja ca fiind cea mai bună opțiune din România. Brandul se numește Betano, iar site-ul oficial din România a început să cucerească tot mai mulți pasionați de pariuri. Vă vom enumera motivele pentru care pariorii au îndrăgit acest brand deși abia s-au lansat pe piața din România.

Payout de aproape 100% - Cu cât payout-ul este mai aproape de 100% cu atât cotele sunt mai mari. Pinnacle care este considerat site-ul cu cele mai mari cote are un Payout mediu de 96.5%, MarathonBet care iar este considerat un site cu cote imense are o medie de 95.%, iar Unibet aproape 93%.  Chiar dacă se aplică doar la anumite meciuri prin promoția Marjă 0, trebuie profitat din plin de aceste cote speciale. Pe total pariorii laudă cotele oferite, comparativ cu restul operatorilor de pe piața din România.

Banii înapoi dacă meciul se termină 0-0 sau dacă pierzi doar un meci pe bilet – deși sunt două promoții diferite ambele returnează miza jucată pe bilet. Recomandăm să citiți cu atenție condițiile care se aplică pentru aceste promoții speciale.

Bonus 100% până la 200 RON – Bonusul se acordă instant, inclusiv prin metoda de depunere electronică Skrill. Suma minimă ce poate fi depusă este doar 25 Ron.

Câștiguri mai mari cu până la 50% – Dacă joci între 4 și 10 meciuri pe bilet primești bonus în procente în funcție de numărul de meciuri jucate, ajungând astfel la un maxim de 50%. Nu cred că este tot una dacă câștigăm 1000 sau 1500 de RON, nu-i așa?

Prima aplicație de pariuri din România cu comandă vocală – Betano este recunoscută pentru inovațiile tehnologice în care investește de mult timp. Trebuie neapărat să vezi cum funcționează, este ceva de-a dreptul fascinant.

Pariuri plasate în mai puțin de 2 secunde – prin funcția Speedbet pariurile se plasează în mai puțin de 2 secunde, astfel eviți nervii provocați de către blocarea piețelor și nevoia de a schimba pariul ales pentru că nu mai este valabil.

DESCHIDE UN CONT ACUM LA BETANO ȘI ÎNCASEAZĂ PÂNĂ LA 200 RON!

Pentru a descoperi cele mai bune case de pariuri online autorizate de ONJN în România, intră în comunitatea pariorilor din România PariuriX.com: https://pariurix.com/agentii/betano

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net