O maşină a ars ca o torţă în urma unui accident

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un accident rutier urmat de incendiu violent a avut loc în judeţul Suceava. Un şofer a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat într-un şanţ. Bărbatul a scăpat ca prin minune cu viaţă.

Accidentul a avut loc pe centura de ocolire a oraşului Suceava. Şoferul în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit un tub din beton, după care s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului violent, autoturismul a luat foc.

Tânărul a reuşit să iasă în ultimul moment din maşină. La faţa locului au ajuns imediat pompierii, care au stins flăcările şi au evitat producerea unei explozii, dar şi echipaje medicale SMURD.

Şoferul a scăpat doar cu leziuni uşoare şi a primit îngrijiri la faţa locului. Tânărul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net