O femeie din Râmnicu Sărat a găsit un card în bancomat. Ce a făcut cu el

Ultima actualizare:

    O femeie a găsit un card în bancomatFOTO: arhiva
O femeie a găsit un card în bancomatFOTO: arhiva

Parcă i-a pus Dumnezeu mâna în cap! Așa de tare s-a bucurat co femeie din Râmnicu Sărat când a găsit un card în bancomat, încât nu s-a mai gândit la consecințe și l-a folosit. Acum, este cercetată penal.

Cel mai probabil din grabă, un bucureștean aflat în Râmnicu Sărat a extras bani dintr-un bancomat și a plecat, uitând cardul în aparat. Acolo l-a găsit o localnică în vârstă de 32 de ani și a acționat imediat. Ea s-a oprit direct într-o agenție de turism, unde a plătit 150 de lei cu cardul respectiv.

Numai că bărbatul apucase deja să anunțe poliția despre pierderera cardului, pentru că primise un mesaj pe telefon care îl anunţa despre o plată ce tocmai fusese efectuată cu cardul. Astfel, poliţiştii s-au deplasat la agenţia menţionată de bărbat și au găsit-o pe femeia în cauză.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, iar cercetările vor fi continuate de poliţiştii de investigaţii criminale, scrie adevarul.ro.

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/jorge-ramas-fara-toti-banii-de-pe-card-republica-dominicana-metoda-prin-care-fost

https://www.click.ro/news/social/ti-ai-pierdut-cardul-anunta-banca-urgent

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net