O educatoare din Constanţa, acuzată că face educaţie sexuală cu copiii

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

O educatoare din Constanţa a fost acuzată de părinţi că face educaţie sexuală cu micuţii de 3-4 ani. Aceştia susţin că educatoarea le-ar fi povestit copiilor în sala de curs diverse momente intime din viaţa persoanlă şi i-a învăţat cum se foloseşte prezervativul.

Pentru că nu o consideră demnă de a le preda copiilor, multe familii au decis să-şi mute micuţii la o grădiniţă aflată la 9 kilometri distanţă, iar de joi educatoarea nu mai lucrează în învăţământ, potrivit Reporterntv.

Un părinte, revoltat de atitudinea educatoarei Elena Stanciu din localitatea Ţepeş Vodă, a venit să-i ceară socoteală. Discuţia dintre cele două persoane s-a aprins repede chiar dacă avea loc în grădiniţă şi în preajma copiilor.

Fără nicio reţinere, cadrul didactic a şi înjurat-o pe mămica supărată. Părinţii o acuză pe educatoare că are limbaj deocheat şi cu micuţii. Cu zâmbetul pe buze, educatoarea vorbeşte de rele intenţii din partea părinţilor.

"Este incredibil ce aud. Probabil că a fost o persoană cu rea intenţie care vrea să îmi facă rău pusă de cineva anume. Mă ocup în mod deosebit de copii. Îi iubesc foarte mult, sunt viaţa mea", a declarat educatoarea.

În realitate, Elena Stanciu a rămas cu doar doi copii dintr-o clasă de 20. Toţi părinţii şi i-au retras rând pe rând.

"Mi-a venit udă din cap până în picioare. Mi-a venit iarna cu papucii pe zăpadă, a uitat să o încalţe", a declarat unul dintre părinţi, potrivit romaniatv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net