O asistentă medicală a fost lovită de o maşină pe trecere de pietoni

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

O asistentă medicală a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni şi târâtă pe şosea. Accident teribil s-a produs în Reşiţa, informează România TV.

Femeia ieşise din tură şi se îndrepta spre casă. La nici 100 de metri distanţă de casă, a fost izbită de o maşină pe trecerea de pietoni. O altă femeie care se afla şi ea pe trecere a scăpat ca prin minune.

"Mergeam spre casă, la colţ, aici, ocoleam o baltă şi la un moment dat, maşina în viteză a trecut pe lângă mine. Nu m-am întors. Am auzit o bufnitură, deja atinsese persoana respectivă şi am venit să văd despre ce e vorba", a declarat o martoră.

Tânărul şofer susţine că a încercat să evite impactul.

"Era pe marginea trotuarului, în dreptul trecerii, a pus un picior pe trecere, eu eram pe banda a doua. Am frânat, am claxonat şi ea în loc să rămână pe loc a traversat şi am tras cât de mult stânga", a declarat şoferul vinovat.

Oamenii spun că în zonă şoferii circulă cu viteză mare şi se produc des accidente. Asistenta medicală lovită de maşină a ajuns înapoi la spital, de astă dată pe targă. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net