O adolescentă de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare, după ce s-a certat cu iubita și familia nu a mai primit-o acasă

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

O tânără a supraviețuit miraculos după ce a sărit de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare, acolo unde locuia împreună cu o prietenă care îi devenise iubită. O ceartă între cele două fete a fost motivul care a dus la gestul sinucigaș.

Povestea de dragoste dintre cele două fete, una din Bistrița Năsăud, cealaltă din Cluj, era să se sfârșească tragic aseară, într-un bloc din Baia Mare, acolo unde acestea locuiau de aproximativ șase luni. Totul ar fi pornit după o ceartă între ele, dar și cu părinții fetei în vârstă de 18 ani, cea care s-a aruncat în gol, scrie antena3.ro.

Alarma la 112 a fost dată de locatarii de la etajul 1al blocului, care au auzit inițial o bubuitură puternică. Când au ieșit din casă, au văzut pe acoperișul magazinului situat la parter o tânără zăcând.

Tânăra a supraviețuit  

Din fericire, fata era în viață. Ea a fost preluată de echipajele de terapie intensivă ale SMURD și dusă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Medicii spun că a suferit leziuni grave: membre inferioare rupte, fracturi ale bazinului, leziuni interne, însă starea este stabilă. Polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Fata în vârstă de 18 ani ste din Colibița, județul Bistrița Năsăud, iar în ultimele 6 luni a locuit cu chirie în apartamentul de la etajul 8, împreună cu iubita ei, o tânără de 20 de ani din Gherla, județul Cluj. Însă, în ultima perioadă, victima ar fi sunat acasă, spunând că vrea să se întoarcă în satul natal. Doar că părinții nu ar fi vrut să o reprimească în sânul familiei.

În seara de marți, adolescent de 18 ani a profitat de faptul că iubita ei era ieșită din apartament, a încuiat ușa și s-a aruncat în gol de la etajul 8.

Citește și: 

S-a aruncat în fața metroului, la stația Unirii 1, dar a scăpat cu viață. Câți ani are victima și ce traumatisme are

Un tânăr din Brașov, salvat în ultimul moment de la sinucidere. Cum a fost găsit

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net