Nu ieşiţi din casă în timpul eclipsei de Soare! Ce pericole spun astrologii că ne urmăresc

Ultima actualizare:

    Eclipsa de Soare din 21 august nu a fost vizibilă din Româniafoto: Getty
Eclipsa de Soare din 21 august nu a fost vizibilă din Româniafoto: Getty

Luna August a fost şi este destul de încercată astral, iar în astrologia Vedică se consideră că orice eclipsă este un eveniment de evoluţie spirituală, dar în decursul căruia se recomandă oamenilor să stea în case. Roxana Luşneac, astrolog vedic, a explicat pentru Click! faptul că ieşirea sub cerul liber înseamnă încărcare directă cu energiile negative din acel moment, ceea ce ar putea prevesti o perioada grea în viaţa acelei persoane.

Eclipsa totală de Soare, de luni (21 august) este cel mai important eveniment astronomic din 2017. Este un fenoment spectaculoas, iar în Statele Unite ale Americii nu a mai văzut aşa ceva de 99 de ani. Milioane de americani se vor bucura de spectacol, următoarea eclipsă totală de soare care va mai putea fi observată va fi în 2024. Momentul culminant al eclipsei totale de soare( când soarele a fost acoperit complet de lună) a avut loc la 20.18 ora României.

Deşi aceasta nu va fi vizibilă pe cerul de la noi din ţară, în unele părţi din Europa a stârnit un adevărat interes. Seara sau la apus a fost vizibilă în Islanda, Scoţia, Irlanda, Regatul Unit, Norvegia, Ţările de Jos, Belgia, Franţa, Spania şi Portugalia. Un singur punct din SUA se bucură de cea mai lungă perioadă a apogeului, 2 minute şi 40 de secunde, acesta se află la 10 km de sudul oraşului Carbondale, Illinois. În restul teritoriului eclipsa totală este sensibil mai scurtă, dar astrologii spun că nu este neapărat benefic pentru noi să ieşim din casă ca să admirăm eclipsa. 

"Ieşirea sub cerul liber înseamnă încărcare directă cu energiile negative din acel moment, ceea ce ar putea prevesti o perioada grea în viaţă acelei persoane.

În pericol deschis pot fi femeile gravide, ele pot fi cele mai sensibilie în acest interval de timp al eclipsei şi nu se recomandă expunerea, chiar dacă de la noi această eclipsa nu este vizibilă! Această eclipsa ne cam dă peste cap planurile sau somnul, liniştea sau sentimentele. Ne poate afecta financiar sau chiar din punct de vedere al sănătăţii, scoţând la iveală afecţiunile mai vechi sau lăsându-le pe cele noi să îşi facă de cap. Nu sunt recomandate analizele, discuţiile şi semnările de contracte în acest timp.


    Roxasna Luşneac, astrolog vedic, a explicat cum ne afectează eclipsa de Soarefoto: arhiva personală
Roxasna Luşneac, astrolog vedic, a explicat cum ne afectează eclipsa de Soarefoto: arhiva personală

Cu cât amânaţi totul mai spre începutul lunii septembrie, cu atât şansele să aveţi succes cresc. Aveţi grijă acum, dar şi în săptămâna viitoare la tot ce ţine de: discuţii, comunicare scrisă sau verbală, aparatură exectrocasnică, surse de foc, surse de apă, ieşitul în aer liber, expunerea la pericolele internaţionale prin călătorii sau zone turistice aglomerate", a notat Roxana Luşneac pe blogul personal

Astrologul a adăugat că sunt afectate în general zodiile de foc, de pământ şi de apă, cele care scapă de efecte sunt doar Gemenii, Balanţele, Vărsătorii, cu menţiunea ca acestea să nu aibă ascendent într-una din semnele mai sus enumerate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net