Nu avea discernământ când şi-a sugrumat copilul de 3 ani

Ultima actualizare:

Mama care şi-a sugrumat copilul de 3 ani crezând că este diavolul nu a avut discernământ când a comis crima, este concluzia la care au ajuns medicii legişti, informează adevarul.ro.

Imediat ce au primit expertiza psihiatrică, procurorii au solicitat internarea de urgenţă. Imediat după ce şi-a ucis copilul în somn, Ina Irina Pleşa a fost arestată şi supusă mai multor expertize psihiatrice. Pe data de 27 august, Curtea de Apel Craiova a dispus eliberarea inculpatei din arest întrucât s-a constatat o eroare de procedură în sentinţa dată de magistraţii de la Tribunalul Dolj, care prelungiseră mandatul de arestare fără citarea inculpatei. Singura măsură luată împotriva mamei ucigaşe a fost controlul judiciar şi să nu se apropie de ceilalţi doi copii.

Irina Pleşa era angajată ca asistent social la DGASPC Craiova, iar soţul este jandarm la Brigada mobilă de jandarmi Craiova. Cei doi aveau trei copii. Mama l-a ucis pe baieţelul de 3 ani în somn spunând că este diavolul. Soţul a spus anchetatorilor că femeia avea frecvente tulburări de comportament, a şi făcut tratament, a fost internată, dar nici un medic de la Spitalul de neuropsihiatrie din Craiova nu i-a spus că starea ei este atât de gravă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net