Noutate. Cum poți plăti ratele creditului la supermarket

Ultima actualizare:

    Ratele pot fi plătite la casele de marcat sau la punctele special amenajate pentru achitarea facturilor
Ratele pot fi plătite la casele de marcat sau la punctele special amenajate pentru achitarea facturilor

Românii care au împrumutat bani de la instituții financiare nebancare (IFN) își pot plăti ratele lunare, sau după sistemul de plată convenit cu acestea, direct la supermarket. Prima instituție de acest gen care a creat această facilitate este BRD Finance, în urma unui parteneriat cu PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail.

Serviciul de plată a ratelor creditelor IFN e disponibil, deocamdată, clienților BRD Finance. Aceștia își pot achita obligațiile prin intermediul celor peste 11.700 de puncte de plată ale PayPoint din România. Acestea sunt localizate în supermarketuri și în alte magazine din zona de retail. Conform oficialilor instituției financiare nebancare, clienții BRD Finance pot achita ratele prin scanarea codului de bare disponibil pe extrasul de cont primit, din care reiese suma datorată. Reprezentanții magazinelor partenere scanează codul de bare, încasează rata în numerar și le înmânează clienților o chitanță pentru fiecare tranzacție efectuată. Conform reprezentanților PayPoint, pentru aceste tranzacții nu se percep comisioane, iar accesul la un terminal de plată nu este condiționat de efectuarea unor cumpărături în unitatea de retail parteneră.


    Așa arată un terminal de plată PayPoint
Așa arată un terminal de plată PayPoint

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienți prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, rețeaua punctelor de plată PayPoint numără 11.700 de terminale, iar compania are încheiate contracte cu 153 clienți importanți din domeniul telecomunicațiilor, al utilităților, al serviciilor financiare şi nu numai.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
padure jpg
regina elisabeta si jackie kennedy captura video jpg
eremia teofil grigorescu adevarul ro jpg
bauturi pexels jpg
pisica disparuta png
incendiu bucuresti facebook jpeg
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net