Noul şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, interviu la CSM pentru locul Alinei Bica

Ultima actualizare:

    Procurorul Daniel Horodniceanu, aşteaptă şi avizul CSM pentru funcţia de şef al DIICOTFacebook
Procurorul Daniel Horodniceanu, aşteaptă şi avizul CSM pentru funcţia de şef al DIICOTFacebook

Procurorul Daniel Horodniceanu va susține, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), interviul pentru funcția de procuror șef al DIICOT, în care a fost propus de ministrul Justiției Robert Cazanciuc.

CSM va da un aviz în ceea ce privește propunerea ministrului Justiției de ocupare de către Horodniceanu a funcției de procuror-șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Avizul ca fi transmis marți la Ministerul Justiției și va însoți propunerea ce va fi înaintată de Cazanciuc președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiţiei (MJ), în momentul în care a fost ales Horodniceanu s-a ţinut cont de faptul că are o vechime de 16 ani în funcţia de procuror, iar şase ani a ocupat funcţii de conducere. De asemenea, experienţa managerială anterioară a fost un criteriu important în alegerea sa, Horodniceanu ocupând funcţia de procuror-șef al DIICOT Iași, în perioada iunie 2006 - iunie 2009, respectiv în perioada iunie 2012 - 2015, potrivit mediafax.ro.

Procurorul Daniel Horodniceanu este formator în cadrul Institutului Național al Magistraturii în probleme de etică și deontologie profesională a magistratului, formator în domeniul ascultării copilului în cadrul procedurilor judiciare, precum și în domeniul protecției victimelor infracțiunilor de violență și trafic de persoane.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net