Noul primar al Bucureștiului, consilier în partidul lui Dan Diaconescu

Ultima actualizare:

    Noul primar al Bucureștiului a fost ales în unanimitateFoto: Mediafax
Noul primar al Bucureștiului a fost ales în unanimitateFoto: Mediafax

Noul primar al Bucureștiului, Ștefănel Dan Marin (39 de ani), conduce Capitala în locul lui Sorin Oprescu (63 de ani). În ședința Consiliului General al Municipiului București de marți (15 septembrie), viceprimarul Cornel Pieptea (39 de ani) și-a dat demisia pentru ca Ștefănel Marin să fie numit noul primar al Bucureștiului. PNL și PSD nu și-au dorit să își asume guvernarea orașului, așa că membrii UNPR s-au implicat în administrare, având sprijinul tuturor.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcție de către prefect, după ce luni seara (14 septembrie), a fost plasat de Tribunalul București în arest preventiv. După ce a fost comunicată această decizie, Consiliul general a numit noul primar al Bucureștiului. Dacă Sorin Oprescu nu își poate exercita funcția timp de 90 de zile consecutive, atunci vor avea loc alegeri anticipate. 

Noul primar al Bucureștiului, ales în unanimitate

Noul primar al Bucureștiului a fost ales cu 39 de voturi “pentru” şi un vot anulat. Ștefănel Dan Marin este la primul mandat de consilier general al PPDD (Parditul Poporului Dan Diaconescu), fiind desemnat în anul 2012.  Este absolvent al facultății de Științe Politice și Administrative de la Universitatea București. De meserie, Dan Marin este analist politic.

Noul primar al Bucureștiului: «Este un vid în ceea ce privește situația financiară a Primăriei»

Noul primar al Bucureștiului a declarat că în prezent chestiunile financiere ale Primăriei Capitale sunt foarte puțin cunoscute, potrivit Mediafax.

«În momentul de faţă este un vid în ce priveşte situaţia financiară a Primăriei. Tocmai de aceea una dintre primele măsuri pe care le voi lua este să fac o auditare externă», a spus Ştefănel Dan Marin, noul primar al Bucureștiului.

Marin a precizat că nu dorește să facă restructurări la nivelul primăriei, dar că dorește să identifice și să evalueze problemele apărute.

Noul primar al Bucureștiului nu este deloc sărac

Din declarația de avere, reiese că noul primar al Bucureștiului nu este sărac. Are două tereneuri și o casă în Pucioasa, județul Dâmbovița, trei mașini și are un credit ipoctecar de 44.000 de euro la BRD și este acționar la compania Marvel. El mai deține și două apartamente în București.

Ștefănel Dan Marin este consilier general din anul 2012, a fost ales din listele PPDD , care a încheiat o fuziunde prin absorție cu UNPR, în luna iunie a acestui an. Noul primar al Bucureștiului este membru în Comisia pentru Salubritate și în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură Urbană

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net