Noul catalog Ikea. Preţurile au scăzut cu până la 20%

Ultima actualizare:

    Noul catalog Ikea vine cu produse cu preţuri mai micifoto: arhiva personală
Noul catalog Ikea vine cu produse cu preţuri mai micifoto: arhiva personală

Retailerul suedez de mobilă a început să distribuie noul catalog Ikea, care va fi valabil de la 1 septembrie până în vara anului viitor. Ca în fiecare an, aproximativ o treime din produsele din magazin se reînnoiesc, restul fiind introduse în ofertă treptat, astfel încât să se menţină viu interesul consumatorului.

Anul acesta în jur de 320 de produse au preţuri în medie cu 20% mai mici faţă de catalog anterior. În catalogul Ikea 2015, preţurile au scăzut în medie cu 18% pentru 200 de articole. Conform politicii Ikea, preţurile din catalog sunt maxime, astfel că, pe parcursul anului, pot apărea reduceri de preţuri, dar nu şi scumpiri. Ele sunt valabile un an, de la 1 septembrie 2015 până la 25 august 2016, potrivit www.economica.net.

Noul catalog Ikea. Cât costă o bucătărie 

În noul catalog Ikea, retailerul suedez este axat pe bucătării, are 300 de produse în medie cu 20% mai ieftine decât în catalogul anterior şi sute de articole noi. Astfel, preţul pieselor de mobilier de bucătărie porneşte de la peste 5.200 de lei, în cazul unei încăperi de cinci metri pătraţi, până la aproximativ 21.300 de lei, în cazul unei camere de 12 metri pătraţi. O bucătărie de trei metri pătraţi costă peste 1.600 de lei, una pentru 10 metri pătraţi ajunge la aproximativ 11.400 de lei, iar una pentru o încăpere de opt metri pătraţi ajunge la 8.500 de lei. Preţul total al unei bucătării include corpuri, uşi, fronturi de sertar, blaturi, accesorii interioare, amortizoare uşi şi sertare, chiuveta şi bateria.  

Noul catalog Ikea. Oferta poate fi consultată şi pe internet

Produsele din noul catalog Ikea vor fi disponibile în magazin de la 1 septembrie
Produsele din noul catalog Ikea vor fi disponibile în magazin de la 1 septembrie

Cei interesaţi de noul catalog Ikea trebuie să ştie că pot consulta oferta şi pe net, pentru că broşura are o extensie digitală, disponibilă de pe 13 august. Aceasta are o  nouă funcție denumită  Plimbă-te prin cameră" ce oferă posibilitatea de a face un tur virtual în două camere din catalog. Prin opțiunea de „Realitate Augmentată" utilizatorii pot vedea cum arată peste 400 de produse Ikea la ei acasă. În plus, aplicația oferă peste 50 de filme, imagini și vizualizări de 360° ale camerelor. Prețurile menționate în noul catalog Ikea 2016 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2015 până la 25 august 2016.

Noul catalog Ikea. Se schimbă oferta restaurantului

Având în vedere tema catalogului (n.r. "gesturile mici contează"), dar şi tendinţele de consum ale românilor, retailerul va aduce începând de la 1 septembrie schimbări şi în ceea ce priveşte oferta restaurantului Ikea. Orice meniu de chifteluțe va putea fi comandat la jumătate de porție pentru copii, iar costul va fi de asemenea la jumătate. În restaurantul Ikea, în Bistro și în Magazinul de Delicatesevor fi disponibile începând de la 1 septembrie noi produse precum iaurt înghețat la 3 lei paharul, apă fructată ce va conține cu 50% mai puțin zahăr față de sucurile existente în prezent la dozatoarele cu reumplere gratuită și noi meniuri sănătoase în restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net