Noi detalii în cazul crimei din Giurgiu. Ce au descoperit autoritățile despre suspectul principal

Ultima actualizare:

     Polițiștii au descoperit că femeia carbonizată este Mihaela Sabina Mircea de 32 de aniFoto:stirileprotv.ro
Polițiștii au descoperit că femeia carbonizată este Mihaela Sabina Mircea de 32 de aniFoto:stirileprotv.ro

La 10 zile de la descoperirea femeii ucise și arse pe marginea DN6, în Giurgiu, polițiștii și procurorii nu au reușit să găsească criminalul. Autoritățile au anunțat că nu a fost găsit niciun suspect în cazul uciderii Mihaelei Sabina Mircea. Au fost audiate mai multe persoane din cercurile apropiate ale victimei, dar niciuna în calitate de suspect.

Anchetatorii din Giurgiu au făcut publică sâmbătă identitatea femeii care a fost ucisă şi incendiată pe marginea DN 6. Victima este Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Orașul Buftea, județul Ilfov, mamă a unui copil de opt ani. Vineri, 30 octombrie 2020, Sabina a fost ucisă, dezbrăcată și băgată într-o valiză. Criminalul a dus valiza în care se afla trupul tinerei pe un câmp de pe marginea DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, județul Giurgiu. Polițiștii au găsit-o în baza de date, după ce a fost obținută o amprentă și organelle au fost găsite intacte. Este vorba despre o persoană care a avut probleme cu poliția în străinătate.

Iubitul victimei, primul suspect

Polițiștii au descins deja în urmă cu două zile la locuința victimei din Pantelimon, unde aceasta a locuit mult timp cu fostul concubin. Nu l-au găsit pe acesta dar au aflat că bărbatul, un cetățean arab, era plecat din România de cinci luni.”Faptul că ar fi plecat din țară este o simplă speculație. Nu a fost primit de la INML rezultatul analizei toxicologice și nici de la INC rezultatul analizei fizico-chimice”, au declarat surse din cadrul anchetei pentru știrileprotv.ro.

După ce a fost ucisă, Sabina a fost pusă într-un geamantan și arsă pe marginea DN 6 în zona localității Ghimpați
După ce a fost ucisă, Sabina a fost pusă într-un geamantan și arsă pe marginea DN 6 în zona localității Ghimpați

De cine era crescut copilul

Tatăl copilului Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați, este un sirian stabilit în România și chiar condamnat la închisoare în Constanța. Potrivit antena3.ro, este vorba de Jamal Ahmad Kouja, în vârstă de 34 de ani. Fiul ei în vârstă de opt ani a rămas în grija familiei unui fost iubit, în orașul Pantelimon din Ilfov. De ce? Tânărul cu care se mutase a aflat că băiețelul nu este al lui și a plecat în Spania. Cu toate acestea, Sabina și fiul ei au rămas în continuare în casa tânărului din Pantelimon

Cine este tatăl copilului victimei

Potrivit unei investigații antena3.ro, Jamal Ahmad Kouja, tatăl din acte al fiului Sabinei, tânăra incendiată într-o valiză pe câmp la Ghimpați, deține, din anul 2016, o firmă de comerț cu amănuntul al textilelor. El a făcut și închisoare, după ce în noaptea de 23 spre 24 august 2015, Jamal și un alt frate al său, au fost prinși în flagrant, în zona orașului Negru Vodă din Constanța, la granița cu Bulgaria, în timp ce patrulau pentru a-i găsi pe alți doi frați ai lor care trecuseră ilegal, pe jos, frontiera. În noiembrie 2015, Tribunalul Constanța l-a condamnat pe Jamal la șase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de migranți. De atunci Jamal nu a mai fost în atenția autorităților până acum, când Sabina a fost găsită carbonizată pe marginea DN 6, în Ghimpați.

Citiți și

Alertă în Giurgiu! Cadavrul carbonizat al unei femei a fost găsit pe un câmp. Victima a fost pusă într-o valiză

Cine era, de fapt, femeia ucisă și incendiată în Giurgiu! Soțul ei, un bărbat arab

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net