Tatăl atacatorului din Ploiești: «Nici prin cap nu mi-a trecut că poate să facă aşa ceva»

Ultima actualizare:

    Mihai Alexandru Niţescu a fost dus ieri în faţa judecătorilor
Mihai Alexandru Niţescu a fost dus ieri în faţa judecătorilor

Mihai Alexandru Niţescu, tânărul de 22 de ani care a înjunghiat-o pe profesoara de matematică a Colegiului Spiru Haret din Ploieşti, a fost arestat ieri pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Băiatul, fost elev al colegiului, n-a putut să explice de ce a făcut gestul extrem.

Dacă în faţa anchetatorilor, tânărul a tăcut şi nu a vrut să-şi explice deloc gestul, se pare că în sala de judecată, bărbatul a povestit ce s-a întâmplat, spunând că nu a fost ajutat de nimeni. Mai mult, susţin surse, ar fi declarat că avea o afinitate pentru dascălul respectiv. Florin Niţescu, tatăl tânărului, a fost şi el pe holurile instanţei.

Tatăl băiatului, în lacrimi pe holurile instanţei
Tatăl băiatului, în lacrimi pe holurile instanţei

Era cu lacrimi  în ochi şi nu-şi poate explica ce l-a determinat pe fiul său să facă aşa ceva. Bărbatul a spus că a vorbit cu fiul lui peste noapte, însă acesta nu a vrut să-i răspundă la întrebarea “De ce?”. “Nu am ce scuze să găsesc. Singura vină o am eu, poate vreodată eu am greşit. El nu a avut aşa probleme să ştiu, vorbeam şi eu, şi mama lui cu el, vorbeam seara când veneam, ne strângeam toţi la masă, ne întrebam ce am făcut. Prima oară, înainte de cei de la poliţie, m-a sunat cineva de la facultate, un coleg că ar fi nu ştiu ce pe internet. Şi m-a sunat şi o fată… Am plecat de la muncă, m-am învoit, l-am căutat vreo două ore cu maşina, dar nu l-am găsit. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că poate să facă ceva rău. Sau să ajungă la liceul ăla când îl terminase de trei ani”, a zis tatăl tânărului.

Locul unde s-a întâmplat nenorocirea
Locul unde s-a întâmplat nenorocirea

Între timp, profesoara este pe un pat de spital. În urma atacului de marţi, femeii de 43 de ani i-au fost atinse trei organe interne, rinichi, stomac şi pancreas, dar din fericire medicii au operat-o de urgenţă şi au reuşit să o stabilizeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net