Navi, concert live în Bucureşti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vineri, 27 octombrie 2017, de la ora 21.00, NAVI îşi va prezenta noul show live, “Songbird Acoustic”, la Trollo Pub din Bucureşti. Artista va cânta piese proprii de pe recent lansatul album de debut “Songbird”, precum şi câteva cover-uri atent alese şi interpretate în stilul ei unic.

La chitară acustică o va însoţi Andrei Grigore (Mega). “Am ales să îmi intitulez albumul Songbird pentru că sunt foarte pasionată de păsări şi de ideea de zbor în sine. De data aceasta, voi cânta piesele acustic, reduse la esenţă - o voce, o chitară şi mult feeling - pentru că mi se pare că aşa li se simte cel mai bine mesajul”, a declarat artista. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Doru Octavian Dumitru face show la Berărie

simeon stalpnicul png

Sâmbătă, 28 octombrie, ţi s-a pus de-o parte cea mai mare porţie de râs, la Berăria H din Bucureşti. Doru Octavian Dumitru pregăteşte un show plin de glume şi poveşti savuroase, care te vor rupe, pentru câteva zeci de minute, de toate grijile de zi cu zi. Spectacolul începe la ora 19.00, iar mesele vor trebui eliberate până la cel târziu ora 21.30, deoarece un alt show începe la ora 22.00. Biletele costă 20 de lei.

Copiii se întrec la concurs de şah, în mall

simeon stalpnicul png

Azi, Academia de Şah te invită să faci mişcări inteligente la cea de-a patra ediţie a competiţiei de şah Grand Prix MegaChess. Dacă puștiul tău este talentat și vede mereu jocul cu două mutări înainte, va avea ocazia să concureze cu restul pasionaților de vârsta lui. Competiția se adresează copiilor cu vârstă de până la 11 ani, legitimați sau nu la un club sportiv, și este organizată în șapte reprize, pe sistem elvețian. Taxa de participare este de 50 lei, iar numărul de locuri este limitat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net