A născut într-o stație de tramvai, iar ușa de la Ambulanță s-a blocat

Ultima actualizare:

    Ambulanța a sosit în trei minute în stația de tramvai, însă, femeia născuse deja (fotografii: opiniatimisoarei.ro)
Ambulanța a sosit în trei minute în stația de tramvai, însă, femeia născuse deja (fotografii: opiniatimisoarei.ro)

O tânără de 28 de ani a născut, azi, într-o staţie de tramvai din Timişoara. Ea a fost asistată de o femeie, dar după sosirea ambulanţei uşa autospecialei s-a defectat, astfel că mama și copilul au mai așteptat pe trotuar.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, tânăra plecase de acasă pentru a se duce cu tramvaiul spre maternitate, însă după ce a ajuns în stație nu s-a mai putut urca deoarece intrase în travaliu, anunță Mediafax.

”Echipajul a ajuns la fața locului în trei minute de la solicitare, însă femeia născuse deja. Medicii au urcat mama şi fetiţa nou-născută în ambulanţă, au tăiat cordonul ombilical al copilului și l-au aspirat”, a declarat Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanță Timiș.

[[{"fid":"657899","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"ambulanțe femeie naștere stație tramvai","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Prima ambulanță sosită s-a defectat, astfel că a fost nevoie de o a doua","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"alt":"ambulanțe femeie naștere stație tramvai","title":"Prima ambulanță sosită s-a defectat, astfel că a fost nevoie de o a doua","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Imediat după ce femeia și nou-născutul au fost preluați de ambulanță, ușa laterală a mașinii s-a defectat, nemaiputând fi închisă dn cauza blocării rolei, astfel că a fost chemată o a doua ambulanță pentru a-i transporta pe mamă şi pe copil, în siguranţă, spre maternitate.

”Li s-a stricat rola de la ușa laterală, astfel că au chemat o a doua ambulanță pentru a prelua mama și copilul și a-i transporta la maternitate”, a mai declarat Dehelean.

Potrivit medicilor, femeia nu era la prima naștere, acesta fiind cel de-al șaselea copil al său, iar pe ultimii patru îi născuse tot în ambulanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net