N-au ghicit că le saltă poliţia!

Ultima actualizare:

    12 vrăjitoare din Ploieşti sunt acuzate de şantaj şi înşelăciune
12 vrăjitoare din Ploieşti sunt acuzate de şantaj şi înşelăciune

Descinderi, ieri dimineaţă, la ghicitoarele din Ploieşti. Poliţiştii au efectuat percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea a zeci de infracţiuni de înşelăciune şi şantaj. Se pare că suspecţii promiteau rezolvarea problemelor în dragoste, a descântecelor, însă sumele de bani cerute erau din ce în ce mai mari. Dacă victimele lor refuzau sa plătească, atunci se lăsa şi cu ameninţări cu moartea.

80 de poliţişti au efectuat ieri percheziţii la 12 persoane, care au fost ridicate pentru audieri. Suspecţii sunt bănuiţi că din ianuarie şi până acum ar fi înşelat mai multe persoane din ţară şi din străinătate. 

Mama Elena, alias ”Regina Magiei Albe”
Mama Elena, alias ”Regina Magiei Albe”

„Până în prezent se pare că este vorba despre comiterea a peste 30 de astfel de infracţiuni, care au produs un prejudiciu de peste 200.000 de lei”, a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova. Victimele erau racolate fie telefonic, fie prin intermediul unor anunţuri online. Suspecţii se dădeau drept tămăduitori, bioenergeticieni, şamani, clarvăzători, care vindecă boli, scot argintul viu, aduc spor în afaceri şi nu numai. Cereau victimelor sume mici, la prima întâlnire, aproximativ 300 de lei, apoi ajungeau la sume colosale. Unei femei care a apelat la unul dintre suspecţi pentru a avea noroc în dragoste i-a fost cerută suma de 3.500 de euro.

Vrăjitoarea şi-a ridicat un adevărat palat din banii obţinuţi de la clienţii creduli
Vrăjitoarea şi-a ridicat un adevărat palat din banii obţinuţi de la clienţii creduli

Printre cele vizate se numără şi Mama Elena, pe numele său adevărat Elena – Laura Burtea, şi autointitulată “Regina Magiei Albe”. Pe site-ul ei, femeia spune că face descântece, dezlegări de blesteme, cununii, farmece, vrăji, dar şi împreunări de dragoste. Nu se ştie cât de bine ştia să facă magie albă, cert este însă că acum e acuzată de şantaj şi înşelăciune.

„În cazul în care victimele refuzau să plătească erau ameninţate că persoane apropiate lor urmează să aibă probleme grave de sănătate sau chiar să-şi piardă viaţa” a adăugat reprezentantul Poliţiei Prahova. 

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net