N-apucă "gaborii" să aresteze câţi pot la Cluj să evadeze

Ultima actualizare:

    De la începutul anului, 5 deţinuţi au fugit de sub nasul poliţiştilor din Cluj
De la începutul anului, 5 deţinuţi au fugit de sub nasul poliţiştilor din Cluj

Parcă ar concura pentru titlul de ”cei mai slabi poliţişti ai anului”. La două săptămâni după ce patru deţinuţi periculoşi au evadat din arestul IPJ Cluj, luni seară, poliţiştii s-au făcut iar de râs. Un tânăr încătuşat a fugit din maşina în care era dus la audieri.

Brăduţ Lăcătuş
Brăduţ Lăcătuş

Acuzat că a spart mai multe maşini, Brăduţ Lăcătuş (20 de ani) a fost prins de poliţişti în Dej, încătuşat şi urcat, luni seara, într-o maşină pentru a-l duce la Cluj, la audieri. Poliţistul care se afla la volanul maşinii a oprit, la un moment dat, pentru a lăsa câteva probe la o secţie de poliţie.

În maşină au rămas hoţul şi un alt agent. Când şoferul s-a întors, surpriză! Hoţul profitase de un moment de neatenţie al poliţistului care-l supraveghea şi dispăruse.

Oamenii au dat imediat alarma, s-au organizat filtre în tot judeţul, iar în câteva ore, tâlharul a fost prins în centrul oraşului, chiar în apropierea sediului central al IPJ Cluj. El avea încă mâinile legate cu cătuşe când a fost prins. A fost încarcerat, iar acum va fi cercetat şi pentru evadare. Conducerea IPJ Cluj a declanşat o anchetă internă pentru a stabili cum a reuşit hoţul să fugă din mâinile poliţiştilor. Cei doi poliţişti sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu.

S-a bucurat de 12 zile de libertate, după gafa poliţiştilor clujeni

17 ianuarie. Patru deţinuţi periculoşi au evadat din arest. În timp ce se aflau în programul de plimbare, în curtea interioară a sediului poliţiei din Cluj, au rupt grilajul de fier din curte, au urcat zidul din beton şi au fugit. Toată suflarea poliţiei a fost pusă pe jar, iar trei dintre fugari au fost prinşi în câteva ore. Cel de-al patrulea, însă, Cristian Bartuş, s-a bucurat de 12 zile de libertate. Evadatul a băut bere şi s-a relaxat la 3 kilometri de sediul Poliţiei, în timp ce era căutat în toată ţara. El a reuşit să se ascundă cu ajutorul unor prieteni, care l-au găzduit într-un apartament. Cu toate că a folosit circa 10 cartele SIM pentru a nu fi reperat, Bartuş a fost prins datorită interceptărilor telefonice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net