Mutilat pe viaţă! Medicii i-au pierdut mâna amputată şi au căutat-o timp de o oră

Ultima actualizare:
Fata bărbatului susţine că medicii i-au pierdut mâna
Fata bărbatului susţine că medicii i-au pierdut mâna

Caz incredibil la Buzău. Un bărbat al cărui braţ a fost smuls din umăr în urma unui accident a rămas mulilat pe viaţă după ce medicii au rătăcit membrul amputat. El cere acum despăgubiri pentru ceea ce a păţit în spital.

Mihai Ionel Văduva, în vârstă de 42 de ani, a fost lovit de o maşină la sfârşitul lunii iulie. Braţul bărbatului, tată a trei copii, a fost smuls din umăr şi aruncat la 19 metri. Un vecin a luat braţul şi l-a ţinut în frigider până la venirea ambulanţei. Când se afla în maşina medicilor, victima s-a trezit cu el în braţe.

„Brațul care lipsea a fost luat de un vecin, pus într-o sacoșă și introdus într-un congelator pentru câteva minute. După ce pacientul a fost așezat într-o ambulanță, brațul a fost adus de la frigider“, a afirmat Rodica Corneci, purtător de cuvânt SAJ Buzău, conform reporterntv.ro.

„Mâna a fost luată de la locul accidentului, pur și simplu i-a pus-o în brațe, s-a trezit în salvare cu ceva foarte greu în brațe. Este șocant să te trezești cu mâna în brațe“, a spus Cătălina Văduva, fiica bărbatului mutilat.


    Fata bărbatului susţine că medicii i-au pierdut mânacapturi reporterntv.ro
Fata bărbatului susţine că medicii i-au pierdut mânacapturi reporterntv.ro

În plus, când bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, medicii au rătăcit braţul şi a durat peste 40 de minute până l-au găsit. Din acest motiv, spun rudele lui Văduva, el nu a fost trimis la urgenţă la Bucureşti.

"Când am întrebat doctorul unde este mâna, domnul doctor a ridicat din umeri și a apărut după 40 de minute cu mâna într-o ladă. Dumnezeu știe de unde a scos-o“, a adăugat fiica bărbatului.

Conducerea Spitalului Județean Buzău a declanșat o anchetă în acest caz.

S-a luat legătura prin sistemul de telemedicină cu Spitalul Clinic de Urgență București în vederea transferului pacientului. Aceștia, după ce au văzut pacientul și membrul amputat au considerat că nu se mai poate face reimplantarea și au refuzat transferul“, a afirmat Adriana Bratosin, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Bărbatul are nevoie acum de mai multe intervenții costisitoare de chirurgie plastică și reparatorie pentru protezare. El vrea ca vinovații să plătească pentru că fără mâna dreaptă nu-și va mai face niciodată meseria de electrician din care își susținea familia.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net