UPDATE A murit în timp ce se plimba cu hidrobicicleta pe lacul Tarnița

Ultima actualizare:

    Lacul Tarnița se află în județul Cluj
Lacul Tarnița se află în județul Cluj

Un bărbat a decedat, luni seara, după ce a fost electrocutat pe lacul Tarniţa, din judeţul Cluj, în timp ce se plimba cu hidrobicicleta, scrie Mediafax. O altă persoană a ajuns în stare gravă la spital, din aceleaşi motive.

UPDATE. Poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Potrivit anchetatorilor, turiștii au închiriat o hidrobicicletă pentru a se plimba cu ea pe lac. În total, cinci tineri s-au urcat în ambarcaţiune, iar patru au rămas pe mal. La un moment dat, susţin reprezentanţii IPJ Cluj, sistemul cu motor electric şi scripete instalat la mal, cu ajutorul căruia hidrobicicleta trebuia lansată, a făcut scurt circuit şi i-a electrocutat pe cei cinci.

„Au fost efectuate manevre de resuscitate de către un echipaj medical, dar fără succes, astfel încât a fost declarat decesul în cazul unui bărbat. De asemenea, mai multe persoane electrocutate au necesitat îngrjiri medicale, una dintre acestea fiind în stare gravă. La locul incidentului, au fost trimise două echipaje medicale dar şi o autospecială pentru victime multiple”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Bărbatul decedat avea 30 de ani și era din județul Sălaj.

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net