A murit sfârtecată de râșnița de cafea. Imagini terifiante

Ultima actualizare:

    Nenorocirea s-a produs în acest magazin (foto:stirileprotv.ro)
Nenorocirea s-a produs în acest magazin (foto:stirileprotv.ro)

Tragedie la Vaslui. O femeie a murit sfârtecată, iar o alta se află internată la spital. Asta după ce de râșnița de cafea a explodat.

Nenorocirea s-a produs aseară într-un magazin alimentar, aflat în curtea locuinței victimei. Aparatul, mai exact bolul din plastic plin cu boabe de cafea și cuțitul, i-au explodat chiar în față, astfel că vânzătoarea, Irina Hânci, 40 de ani, a fost spulberată.

Totul după ce femeia a încercat să alimenteze radioul cu două fire electrice. Acela a fost momentul în care râșnița, aflată în funcțiune, a explodat. 

Mâinile i-au fost amputate, iar abdonmenul eviscerat. ”Explozia a fost atât de puternică, încât femeii i-au fost smulse, efectiv, părți din corp. Prezenta răni taiate grave la nivelul brațelor, toracelui și abdomenului, cu exteriorizare de intestine”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Doctorii de la Spitalul de Urgență Vaslui au făcut eforturi disperate ca să o salveze, însă, nu au reușit.

Doi copii au rămas orfani

Acum, au rămas orfani de mamă doi copii, de 5 ani, respectiv 15 ani, iar tatăl lor este nevoit să se întoarcă din străinătate, unde are un contract de muncă.

O clientă, de 57 de ani, care se afla la cumpărături este rănită.

”Cealaltă victimă este stabilă. Din cauza suflului puternic al exploziei, geamurile s-au spart și i-au provocat mai multe leziuni”, au mai spus medicii.

Pompierii au crezut că a explodat o butelie

Asurziți de zgomotul exploziei, vecinii au alertat autoritățile și acuză faptul că ambulanța a venit foarte târziu, pentru că operatorul le-a pus foarte multe întrebări la telefon.

Pompierii au precizat că explozia nu a fost urmată de incendiu, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili de ce aparatul de cafea a sărit în aer.

”Este primul caz de acest gen cu care ne confruntăm. Inițial, ni s-a spus că a explodat o butelie. Râșnița a fost distrusă în partea de sus, dar partea de jos este intactă. Sigur a avut probleme tehnice”, a declarat, pentru Click!, Petru Ieftene, purtător de cuvânt la ISU Vaslui.

Așa arată magazinul după nenorocirea produsă (foto:adevarul.ro)
Așa arată magazinul după nenorocirea produsă (foto:adevarul.ro)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net