A murit după o banală fractură de gleznă

Ultima actualizare:

    Mihalea  Sandu  nu fusese  niciodată  bolnavă
Mihalea Sandu nu fusese niciodată bolnavă

Moartea nu ţine cont de vârstă! O tânără de 32 de ani din Ilfov şi-a pierdut viaţa într-un mod absolut banal. O fractură de gleznă a devenit fatală pentru ea după ce un os i-a strangulat o arteră şi cheagurile de sânge formate au ajuns la plămâni. În urma femeii au rămas doi copii de 14, respectiv 8 ani.

Lacrimile le inundă faţa, privesc pierduţi în zare şi, din când în când, îşi aruncă ochii spre o fotografie cu mama lor. Nu le vine să creadă că doar aşa o mai pot vedea acum.

„Ieri (n.r.luni) era foarte veselă. Ne-a pus masa, i-am povestit ce am făcut la şcoală şi urma să vină la ea o prietenă. S-a dus la baie şi am avut o presimţire că ceva nu e în regulă şi m-am dus să văd ce face. Era căzută pe podea, în stare de inconştienţă. Am sunat la 112, iar Ambulanţa a venit după o oră. Cine o mai aduce pe mama înapoi", izbucneşte în plâns Simona, copila de doar 14 ani, care îşi strânge în braţe fratele de 8 ani. Mihaela Sandu se afla deja în stop cardiorespirator, astfel că medicii nu au mai putut face decât să constate decesul.

Simona şi Florian nu se pot obişnui cu gândul că mama lor nu mai e. Ei au rămas acum în grija tatălui

simeon stalpnicul png

Toată tragedia a pornit de la o banală fractură la gleznă. Pe 1 martie, femeia care locuia în comuna 1 Decembrie, şi-a rupt piciorul, pe gheaţă, a mers la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde i s-a pus glezna în atele gipsate, iar după 11 zile a murit. Potrivit certificatului eliberat de IML, tânăra a făcut embolie pulmonară, întrucât un os de la gleznă i-a strangulat o artereră, aşa s-au format cheaguri de sânge, care au ajuns la plămâni.

Trupul Mihaelei a fost adus acasă, ieri, de la IML. Familia a plâns-o neîncetat

simeon stalpnicul png

„Tot spunea că nu mai poate respira şi că se sufocă. A mers zilele trecute la control cu piciorul şi urma ca azi să fie operată. Dacă medicii îi făceau radiografie doppler, ar fi văzut că există această problemă şi ar fi scăpat cu viaţă", spune, plângând, Dana, sora mai mare a Mihaelei. Femeia va fi înmormântată azi în cimitirul din comuna 1 Decembrie, din Ilfov.

«A refuzat internarea şi operaţia»

Familia Mihaelei Sandu nu a depus deocamdată nici o sesizare, motiv pentru care Spitalul Bagdasar-Arseni nu are o poziţie oficială. Totuşi, surse din cadul instituţiei ne-au declarat că tânăra „s-a prezentat, în data de 1 martie, la Unitatea de Primiri Urgenţe.După consultaţie, i s-a spus că necesită internare şi intervenţie chirurgicală. Pacienta a refuzat şi internarea, şi operaţia. A dat declaraţie în sensul ăsta pe foaia de observaţie şi a semnat-o.După câteva zile a venit la control şi a spus că ar vrea totuşi să se opereze, însă, era la ciclu şi nu se pot face intervenţii în această perioadă, aşa că a fost programată pentru o altă dată", ne-au mai declarat sursele menţionate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net