«Mulţumim Click! pentru premii»

Ultima actualizare:

    Georgeta Băbeanu (37 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul preferatFoto: Click!
Georgeta Băbeanu (37 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul preferatFoto: Click!

Facem cunoştinţă zi de zi cu cititorii noştri fideli. Unii ne iau banii, alţii electrocasnicele sau seturile de bucătărie. Aşteptăm să-l cunoaştem pe norocosul cititor care va pune mâna pe super-maşina pregătită de Click!MANIA.

Georgeta Băbeanu (37 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul preferat. Nici nu ar avea cum, pentru că tânăra are abonament la Click! de cinci ani. “E ziarul familiei. Toată lumea îl citeşte şi ca să ne asigurăm că-l avem zilnic am făcut abonament la el. E un ziar complet, care ne ţine la curent cu tot ce se întâmplă în ţară şi-n afară. Dacă ai Click! nu ai cum să ratezi vreo ştire importantă”, ne-a spus femeia. Lozul Click!MANIA i-a adus tinerei din comuna Vidra, judeţul Ilfov, 300 de lei. Banii câştigaţi îi va folosi pentru masa de Paşte. “Au picat la ţanc, pentru că vin Sărbătorile! Vă mulţumesc pentru premiu şi sper să nu fie ultimul”, a conchis Georgeta. 

Tot 300 de lei a câștigat și Florin Porumbel

Florin Porumbel  a câştigat 300 de lei cu Click!
Florin Porumbel a câştigat 300 de lei cu Click!

Lozul Click!MANIA l-a făcut fericit şi pe Florin Porumbel, de 45 de ani, din Bucureşti. El a câştigat tot 300 de lei, după ce a dezlipit lozul Click!MANIA. “Vă mulţumesc! Este primul meu câştig. A fost o mare surpriză, nici nu ştiu ce o să fac cu banii”, ne-a spus bărbatul. Cumpără zilnic Click!, dezlipeşte lozul şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net