«Mulțumesc Click! pentru tabletă»

Ultima actualizare:

    Mariana Taflan  a câştigat primul  premiu din viaţa ei
Mariana Taflan a câştigat primul premiu din viaţa ei

Familia câştigătorilor Click!MANIA se măreşte pe zi ce trece. Mariana Taflan este nou intrată pe lista norocoşilor. Bucureşteanca de 62 de ani a pus mâna pe o tabletă performantă, după ce a dezlipit lozul de la Click!MANIA.

„N-am mai câştigat nimic până acum. E primul meu premiu, pe care l-am câştigat cu un  ziar cumpărat din Constanţa. Este adevărat că aveam o tabletă mai veche, dar se încărca prost. Mulţumesc Click! pentru tabletă! Eşti singurul ziar pe care-l cumpăr”, ne-a mărturisit pensionara. Femeia recunoaşte că-şi petrece destul timp pe Internet cu tableta în faţă, aşa că lozul norocos a nimerit-o cu premiul. Adriana Mitulescu (69 de ani) a nimerit şi ea un loz norocos. ”Am câştigat 300 de lei la Click!MANIA şi sunt foarte bucuroasă.

simeon stalpnicul png

E a doua oară în viaţa mea când obţin ceva la un concurs. Cumpăr ziarul Click! tot timpul, dar nu pot să particip la concurs prea des. Motivul? Soţul vine cu ziarul seara şi este prea târziu să mai revendic premiul dacă aş câştiga, aşa că prefer să nu mai răzui cuponul. Banii pe care i-am câştigat acum îi voi folosi pentru mine şi îi adaug altora pe care îi strâng de ceva timp ca să pot pleca la băi. Sunt arhitect, am muncit o viaţă, dar nu am o pensie prea mare. Am o pensie de 1.600 de lei, aşa că premiul de 300 de lei reprezintă o sumă semnificativă”, ne-a spus femeia. Şi tu ne poţi lua surprizele puse la bătaie (o maşină Dacia Logan, bani, telefoane, tablete şi alte mii de premii). Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click!, să dezlipeşti lozul din dreapta sus, iar dacă ai trei simboluri identice, înseamnă că tocmai te-ai transformat într-un câştigător!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net