Motivul pentru care tânărul din Cluj-Napoca şi-a dat foc în benzinărie

Ultima actualizare:

    Şoferul de 23 de ani şi-a turnat benzină cu canistra şi şi-a dat foc foto: Someşanul
Şoferul de 23 de ani şi-a turnat benzină cu canistra şi şi-a dat foc foto: Someşanul

Tânărul care a ars de viu într-o benzinărie din Cluj-Napoca şi-a premeditat gestul. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea ca fiind principala ipoteză în cazul şoferului de 23 de ani şi au şi motive întemeiate să creadă acest lucru. Se pare că tânărul suferea cumplit din dragoste.

Secvenţe de groază s-au derulat, marţi, într-o benzinărie din Cluj-Napoca după ce o maşină a fost cuprinsă de flăcări lângă pompele de carburant. Şoferul - un tânăr de 23 de ani din Bucureşti - a fost cuprins de flăcări şi nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă. În mod încă inexplicabil, pompierii i-au găsit trupul pe bancheta din spate a autoturismului.

Angajaţii staţiei susţin că băiatul alimentase cu câteva momente înaintea de declanşarea incendiului şi avea un comportament ciudat.

“L-am tot văzut că ba se plimba, ba să închidă maşina, ba se tot agita pe lângă maşină”, a spus un angajat al benzinăriei pentru ştirileprotv.ro.

Preţ de câteva secunde pericolul a fost uriaş întruncat între maşină şi pompa de alimentare era o distanţă de mai puţin de un metru. Anchetatorii spun că totul putea să sară în aer. Mai ales că în cele 6 pompe sunt sute de litri de combustibil.

Anagajații benzinăriei şi câţiva şoferi care erau în staţie au încercat să-l salveze pe tânărul de 23 de ani. Din păcate nu au putut face nimic pentru el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net