Mori de râs! Cele mai tari perle de la Bacalaureat 2016

Ultima actualizare:

    Nici anul acesta elevii nu au dus lipsă de imaginaţie
Nici anul acesta elevii nu au dus lipsă de imaginaţie

Ce ar fi Bacalaureatul fără perle? Lucrările elevilor care au susținut proba la Limba și Literatura Română pentru examenul de Bacalaureat au fost, și în acest an, o sursă importantă de umor.

Profesorii care au corectat lucrări la Limba şi literatura română au avut motive de amuzament şi de data aceasta. Au fost candidaţi care au greșit romanul pe care trebuiau să-l descrie sau au uitat câteva personaje. Perlele de la bacalaureat au apărut deja, cu toate că încă nu au fost corectate toate lucrările, scrie România Tv.

Iată câteva dintre «perlele» găsite de profesorii corectori

"Jocurile sunt importante pentru dezvoltarea ta în fața colegilor, adică ăia care se oftică când le spui ca ai ajuns la un nivel peste ei""Jocurile sunt făcute ca să te enervezi că nu poți să treci pentru un anumit nivel""În romanul interbelic, lumea este prezentată tristă sau fericită, pentru că se gândeşte la războiul care a trecut, dar și la ăla care urmează""În Ion, viața este prezentată foarte grea pentru personajul principal, care e lacom după avere și moare de ciudă că alții au mai mult""Ultima noapte de dragoste prezintă viața grea când îți laşi iubita acasă și pleci la luptă și nu mai faci..."

Rezultatele vor fi afișate în data de 12 iulie (până în ora 16.00) și, în aceeași zi, vor putea fi depuse contestații (între orele 16.00 — 20.00), care urmează a fi soluționate în perioada 13 — 15 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net