Mor-mor! Ce bună e berea

Ultima actualizare:

    Urșilor bețivi le place la nebunie să bea bere
Urșilor bețivi le place la nebunie să bea bere

Le place să bea bere până nu mai stau pe picioare. Proprietarul lor i-a învățat așa. Ca să-i salveze, iubitorii de animale vor să-i aducă la dezalcolizare în România.

Urșii alcoolici sunt din Soci și au dus o viață grea. În loc de apă, stăpânul lor le-a potolit setea cu bere. Au dus-o așa ani la rândul, astfel că au devenit dependenți de alcool.

Au primit o nouă șansă la viață și își vor petrece bătrânețile în Rezervaţia ”Liberty” de la Zărneşti.

“Am dat acceptul pentru primire, dar ei trebuie mai întâi confiscaţi de la actualul proprietar şi apoi trebuie ca ţara să le dea drumul. Ei au fost practic descoperiţi în timpul Olimpiadei de la Soci, iar asociaţiile de protecţie a animalelor s-au sesizat şi aşa au luat legătura cu noi şi ne-au întrebat dacă îi primim. Erau ţinuţi în condiţii mizere, chinuiţi. Şi la noi au fost urşi ţinuţi în captivitate lângă restaurante care au primit bere. La fel şi un urs ţinut la o mănăstire. Urşilor le place foarte mult berea. Dar, când vor fi aduşi cei doi urşi din Rusia o să îi ţinem separat, la dezalcoolizare, cu o cură de apă minerală ca să se liniştească toată lumea”, a declarat, pentru Mediafax, Cristina Lapis, președintele Asociației Milioane de Prieteni.

Urșii consumă alcool de 20 de ani

Potrivit bbc.com, în această lună, un tribunal rusesc a decis că cei doi urşi masculi trebuie să fie confiscaţi de la stăpînul lor, care îi ţine într-o cuşcă foarte mică, murdară, în spatele unui restaurant din Soci.

Animalele, din care unul este orb, au devenit dependente de alcool, întrucît vizitatorii le-au oferit foarte des astfel de băuturi în ultimii 20 de ani, precizează agenţia de presă Tass. Rezervaţia de la Zărneşti adăposteşte, în prezent, 79 de urşi, iar patru dintre aceştia sunt aduşi din străinătate, unul din SUA, doi din Albania şi unul din Georgia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net