Monstru, nu om! A bătut cu ranga un cățel legat în lanț, până l-a omorât

Ultima actualizare:

    Imaginile sunt greu de privitFoto: captură video
Imaginile sunt greu de privitFoto: captură video

Înfiorător! Un adolescent de 15 ani din Desa a fost filmat în timp ce a omorât în bătaie, cu o rangă de fier, un biet cățel legat în lanț. El a explicat polițiștilor că patrupedul din gospodărie ar fi mâncat mai mulți pui de găină și ar fi devenit agresiv.

„România este plină de monștri. Am primit acest filmuleț de la copiii din sat. Individul este din Desa, județul Dolj și are 15 ani. S-a întâmplat săptămâna trecută”, au scris pe Facebook cei de la Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța. S-a aflat că agresorul fără suflet se numește Eusebiu C. și are 15 ani. În filmare se vede cum acesta lovește cu o rangă de fier câinele din gospodărie până îl omoară. Cățelul era inofensiv, speriat, legat în lanț, iar cușca lui era una improvizată dintr-un butoi răsturnat.

Polițiștii au fost sesizați, în urma apariției acestor imagini cumplite. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii l-au indentificat pe agresor, stabilindu-se că fapta a fost comisă la data de 12 aprilie. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net