Monica Iacob Ridzi, după gratii în situație dramatică. Are proteze la picioare

Ultima actualizare:

    Monica Iacob Ridzi se află de patru luni în pușcărie
Monica Iacob Ridzi se află de patru luni în pușcărie

Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi se află într-o situație dramatică. Nu poate să meargă din cauza durerilor la picioare și poartă proteze.Toată suferința fizică și emoțională și-a canalizat-o asupra poeziei. Așa se face că a și câștigat un premiu la concursul ”Poezie de puşcărie”.

Suferă de leucopenie, o boală rară a sângelui, iar orice virus contactat îi poate fi fatal. Din cauza durerilor insuportabile la genunchi, Monica Iacob Ridzi, 38 de ani, se deplasează doar cu proteze, lucru dezvăluit de sciitorul Dan Mircea Cipariu, care a văzut-o la concursul naţional "Poezie de puşcărie", la care aceasta a participat.

”Astăzi, am prezidat pentru a şaptea oară consecutiv Concursul Naţional Poezie de Puşcărie, organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor. M-a impresionat teribil Monica Iacob Ridzi (premiul II, la poezie), cu proteze la picioare şi o privire care cutreieră parcă o altă lume. Sper ca preşedintele Johannis să răspundă favorabil cererii ei de graţiere. Umanitatea e tot ceea ce pare că ne-a mai rămas”, a scris Dan Mircea Cipariu pe Facebook.

Tiberiu Ridzi, soţul fostului ministru, a recunoscut că situația nevestei sale este dramatică.

”Are nişte orteze la genunchi. Soţia mea are afecţiuni ortopedice destul de serioase care au apărut în ultima perioadă. Poartă acele orteze pentru că durerile sunt foarte mari şi nu poate să meargă”, a declarat bărbatul, la România TV.

5 ani de pușcărie pentru abuz în serviciu

Pe 15 februarie, Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Vrea ca președintele să o grațieze

Ea a solicitat întreruperea executării pedepsei, iar judecătorii de la Tribunalul Ilfov au termen în proces pe 10 iulie. În plus, i-a cerut președintelui statului, Klaus Iohannis, să o grațieze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net