Momentul sfâșietor în care fetița accidentată în parc e urcată în salvare: „Nu vreau să mor”

Ultima actualizare:

    Fetița care s-a accidentat la locul de joacă a fost transportată la spitalFoto: Apel de urgență/Prima Tv
Fetița care s-a accidentat la locul de joacă a fost transportată la spitalFoto: Apel de urgență/Prima Tv

O fetiță a trecut prin clipe de coșmar în Parcul Tei, pe 13 septembrie, după ce frânghia de la locul de joacă s-a rupt, iar micuța a căzut, lovindu-se la coloană. În momentul în care a fost urcată în ambulanță, fetița s-a simțit copleșită de spaimă și le spunea medicilor cu glas stins că nu vrea să moară.

Fetița se numește Mădălina Cristina (12 ani) și, potrivit înregistrării video realizată de Prima Tv, aflăm că micuța suferă de mai multe probleme de sănătate, printre care și o malformație la nivelul creierului. Medicii care au sosit la fața locului au îngrijit-o cu grijă și au urcat-o în ambulanță, așteptând să urce și mama sa.

Pe măsură ce echipa de intervenție îi acorda îngrijiri medicale și o pregătea să o transporte la spitalul Marie Curie, Mădălina plângea, fiind înspăimântată că i se va întâmpla ceva rău din cauza căzăturii: „Nu vreau perfuzie, nu vreau să mor! Ce am pățit eu acuma putea să mă omoare”, i-a spus cu glas stins, printre lacrimi, asistentei.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 13 septembrie, în Parcul Tei, din Capitală. Fetița a fost transportată la Spitalul Marie Curie, pentru a fi văzută și de neurochirurgul care o are în evidență, întrucât, micuța suferă de mai multe boli, după cum a declarat medicul de pe ambulanță.

Fetița s-a speriat foarte tare din cauza căzăturii și a fost copleșită de emoții atunci când s-a văzut imobilizată pe targă, legată, în timp medicii o conectau la aparate pentru a-i stabiliza starea. Lacrimile i-au curs șiroaie când a văzut-o pe mama sa în salvare și o implora să-i promită că nu va muri: „Îmi promiți că n-o să mor?”

Mădălina Cristina a declarat medicilor că suferă de mai multe afecțiuni și cel mai tare se teme pentru malformație: „Eu de cinci an de zile mă plimb prin spitale. Multe chestii...am căzut de la înălțime foarte mare și eu n-am voie deloc să sar. Mă doare și spatele. Mi-e frică.”

Medicul de pe ambulanță a spus însă că fetița este într-o stare bună, iar coloana nu a fost afectată: „E bine să o vadă medicul, respectiv medicul de la Marie Curie. Am vrut să văd dacă simte cum e piciorul, a simțit, e ok, poate să-și miște și singură picioarele, coloana e OK”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net