Miting de susținere a PSD-ului, organizat la Pitești

Ultima actualizare:

    Miting de susținere pentru PSDFoto: captură DIGI24
Miting de susținere pentru PSDFoto: captură DIGI24

Filiala PSD Argeș a organizat un miting de susținere a partidului și a Guvernului condus de Sorin Grindeanu, sâmbătă, 18 februarie. Mai bine de 6000 de oameni s-au adunat în centrul Piteștiului pentru a-și arăta solidaritatea, acolo unde a fost amplasată și o scenă pe care au urcat câțiva membri de partid.

Mitingul a început în jurul orei 17.00 și este de așteptat să se încheie în jurul orei 19.00. Organizarea a fost inițiativa mai multor primari din județ. S-a strigat "PSD, PSD, România-i roşie", iar oamenii s-au prins în Hora Unirii.

"Noi nu vrem nimic în ţara asta. Vrem să fim lăsaţi să muncim. Să ne creştem copiii în linişte, nu să fim arestaţi, să transformaţi ţara asta în criminali şi hoţi, că românii nu sunt hoţi. Vrem să fim lăsaţi să facem legi bune pentru oameni, vrem să fim lăsaţi în Parlament, nu să fim luaţi unul câte unul cu dosare, aşa cum a făcut domnul Iohannis şi gaşca lui patru ani de zile. Cu doamna Kovesi în frunte. Ne-au votat românii toţi, 50 la sută dintre români ne-au votat. Ca să ce? Ca să nu putem să stăm în Guvern? Să nu putem să facem salarii şi pensii că aşa vrea un preşedinte neamţ? Noi vrem preşedinte român", a declarat, pe scenă, deputatul Cătălin Rădulescu, notează adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net