Miting de amploare la Târgovişte! 12.000 de persoane au ieşit în stradă pentru a susţine Guvernul

Ultima actualizare:

    Aproape 12.000 de simpatizanţi PSD au ieşit în stradă la Târgoviştefoto: David Muntean
Aproape 12.000 de simpatizanţi PSD au ieşit în stradă la Târgoviştefoto: David Muntean

Mişcările de stradă de la Palatul Cotroceni s-au mutat la Târgovişte. Un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu a fost organizat sâmbătă dimineaţă de PSD Dâmboviţa, acţiunea încheiindu-se fără incidente după aproximativ două ore şi jumătate. Membri şi simpatizanţi ai partidului aflat la guvernare au fost prezenţi la manifestaţie, organizatorii susţinând că în total au participat 12.000 de persoane.

Evenimentul de la Târgovişte este al doilea organizat pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Sâmbăta trecută, o manifestaţie similară, la care au participat aproximatoiv 6.000 de persoane, a avut loc la Piteşti, în judeţul Argeş.

După ce au ascultat, timp de aproape o oră, discursurile cu mesaje mobilizatoare susţinute de lideri ai PSD şi de primari dâmboviţeni, pe scena amenajată în Piaţa Revoluţiei, participanţii la manifestaţia de la Târgovişte au plecat în marş pe principalele artere rutiere din oraş, iar manifestaţia s-a încheiat în faţa sediului PSD din municipiu.

Conform organizatorilor, peste 12.000 de persoane au manifestat pentru susţinerea guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Mitingul s-a desfăşurat fără incidente, iar în timpul manifestaţiei, în piaţa Revoluţiei din Târgovişte a fost afişat un banner de mari dimensiuni cu sigla UNPR şi cu mesajul ”UNPR susţine guvernul”. Cei mai importanţi lideri ai PSD Dâmboviţa, dar şi ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb au fost prezenţi, sâmbătă, la mitingul organizat la Târgovişte de PSD Dâmboviţa. 


    Rovana Plumb le-a vorbit oamenilor adunaţi în Piaţa Revoluţiei din Târgoviştefoto: David Muntean
Rovana Plumb le-a vorbit oamenilor adunaţi în Piaţa Revoluţiei din Târgoviştefoto: David Muntean

”Suntem astăzi aici în număr atât de mare pentru că vrem o Românie normală, pentru că vrem să ne apărăm votul din 11 decembrie şi pentru că susţinem Guvernul Grindeanu. Românii ştiu că noi vrem să guvernăm în folosul lor, în folosul României, de aceea ne-au dat încrederea şi ne-au acordat votul lor pe 11 decembrie şi trebuie să ne apărărm votul. Adversarii noştri politici, în loc să-şi recunoască cu demnitate înfrângerea, au vrut să distrugă PSD, au vrut să spulbere speranţele de bunăstare ale poporului romîn, au vrut să sădească discordia în societatea românească. Noi ştim însă că România nu poate fi divizată, nu poate să fie ameninţată, abuzată, România este vie şi demnă şi asta demonstrăm noi, astăzi, aici. (…). Ne-am angajat şi am jurat cu mâna pe Biblie că vom apăra această ţară, că vom aduce prosperitate în România, că vom reface tot ceea ce au stricat guvernările de dreapta şi guvernările tehnocrate. Noi vom fi cei care cu înţelepciune şi demnitate vom lupa pentru interesele românilor, pentru România”, a spus Rovana Plumb.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net