Misterul morţii unui tânăr cu o zi înainte să înceapă facultatea. Ştefan a căzut de la etaj

Ultima actualizare:

    Ștefan Maximovici, un tânăr de 19 ani din municipiul Iaşi, a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul VFOTO: adevarul.ro
Ștefan Maximovici, un tânăr de 19 ani din municipiul Iaşi, a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul VFOTO: adevarul.ro

Ștefan Maximovici, un tânăr de 19 ani din municipiul Iaşi, a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul V. Moartea băiatul e misterioasă, mai ales că acesta urma să înceapă viaţa de student astăzi. El era fiul unui conferenţiar universitar şi nepotul unui cunoscut notar din Iaşi.

Ștefan Maximovici, un tânăr de 19 ani din municipiul Iaşi, a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul V. Tragedia a avut loc pe Bulevardul Anastasie Panu din Iaşi, acolo unde Ştefan Maximovici (19 ani) locuia alături de mama sa. Duminică (30 septembrie), în jurul orei 12.30, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. Ştefan Maximovici căzuse de balconul unui apartament de la etajul V, trupul său strivindu-se de asfaltul din faţa blocului.

Ştefan Maximovici a căzut de la etaj

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a îl salva pe Ștefan Maximovidi. ”Pacientul era în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare. Avea leziuni multiple, fracture multiple. S-au continuat eforturile şi la spital dar, din păcate, nu a răspuns”, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi, citată de adevarul.ro.

Mama sinucigașului a intrat în stare de şoc

Reprezentanţii Poliţiei au audiat în primă fază vecinii deoarece, când a aflat vestea tragică, mama băiatului a intrat în stare de şoc. Femeia nu se afla acasă când fiul său a căzut de la etaj.   Reprezentanţii Poliţiei au precizat, duminică seară (30 septembrie), că investigau atât posibilitatea unui accident cât şi pe cea a unei sinucideri, scrie adevarul.ro.

Ştefan Maximovici a fost olimpic

În apartament, anchetatorii nu au găsit un bilet care ar fi putut justifica o eventuală sinucidere. „S-a deschis un dosar penal. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Potrivit vecinilor, părinţii băiatului erau divorţaţi. Ştefan a fost olimpic în perioada în care a urmat cursurile Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri”. Anul acesta, băiatul a admis examenul de Bacalaureat, obţinând nota 9,56. La Matematică şi Informatică, materiile sale preferate, a obţinut 10. Ştefan a fost admis cu media 8,58 la Facultatea de Informatică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. El era pasionat de calculatoare, dar şi de jocurile pe PC, au precizat apropiaţii săi, scrie adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net