Miron Cozma, declarație-șoc: „Sunt căsătorit legal cu o curvă”

Ultima actualizare:

    Mai nou, fostul lider al minerilor vrea să fie președintele RomânieiFoto: Mediafax
Mai nou, fostul lider al minerilor vrea să fie președintele RomânieiFoto: Mediafax

Fostul lider al minerilor a făcut dezvăluiri șocante. Miron Cozma (61 de ani) a spus că va candida, anul viitor, pentru Camera Deputaților, iar peste patru ani, vrea să fie președintele României. Deși este un vis mai vechi, s-a hotărât de-abia zilele acestea, după ce Partidul Social Democrat al Muncitorilor a intrat în legalitate.

Fericit că formațiunea politică pe care o conduce a intrat în legalitate, Miron Cozma a făcut câteva dezvăluiri-bomba, releatează ziarul Ring.

„Începând cu data de 8 octombrie, dar am fost informat oficial în 9 octombrie, Partidul Social Democrat al Muncitorilor este legal constituit. Deci sunt, în sfârşit, legal, preşedinte după 18 ani. Timp de 11 ani m-au ţinut la închisoare şi şapte ani am avut măsuri complementare şi asigurătorii”, a declarat fostul lider al minerilor.

El a mai precizat că este 100% hotărât să candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat: „Indiscutabil că voi candida la alegerile prezidenţiale. Mă voi ţine de cuvânt. (...)Şi voi candida nu neapărat pentru că asta îmi doresc eu, ci trebuie să vă spun că aceasta este şi decizia Convenţiei Naţionale a partidului şi decizia membrilor de partid, dar şi dorinţa a foarte, foarte multor cetăţeni. Trebuie să vă spun că am avut marea satisfacţie ca, în Piaţa Universităţii, să aud cu urechile mele când s-a strigat de trei ori «Cozma, preşedinte!»”.

Fostul lider al minerilor nu ezită să facă o serie de analogii metaforice cu privire la decizia de a candida: „Ca să fac o paranteză, când m-am căsătorit cu Marinela Niţu, am zis că eu am cinci iubite şi de curând mi-am luat şi o curvă, pe care o consider tot iubită. Luându-le în ordine, prima iubită e muzica, a doua floarea, a treia - poezia, a patra - marea, a cincea – mașina, pe care am botezat-o Logana. Iar din data de 8 octombrie 2015 sunt căsătorit legal cu curva. Cu politica, se-nţelege”.

Click! Mania Mobile are deja 100 de câştigători. Au rămas în joc 1.900 de premii. Citeste click.ro de pe mobil şi joacă şi tu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net