Mircea Băsescu a scăpat de regimul semideschis din pușcărie

Ultima actualizare:

    Mircea Băsescu este încarcerat pentru trafic de influență
Mircea Băsescu este încarcerat pentru trafic de influență

Fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost mutat la secţia exterioară de la Valu lui Traian a Penitenciarului de la Poarta Albă, după ce i-a fost schimbat regimul de detenţie de la semideschis, la deschis, mscrie News.ro.

Mircea Băsescu, care este condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă, a fost mutat deja de luni la Valu lui Traian.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, comisia pentru Potrivit datelor de pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim deschis sunt cazate în comun, se pot deplasa neînsoţite în interiorul penitenciarului, pot presta muncă şi pot desfăşura activităţile educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială în afara penitenciarului, fără supraveghere.

Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net