Mircea Băsescu a scăpat de interdicția de a părăsi judeţul Constanţa

Ultima actualizare:

    Mircea Băsescu este judecat pentru luare de mită
Mircea Băsescu este judecat pentru luare de mită

Fratele fostului președinte, Mircea Băsescu, judecat sub control judiciar în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, nu mai are interdicție de a părăsi județul Constanța, informează Mediafax. Asta a decis, marți, Curtea de Apel Constanța, care a respins contestația procurorilor și a păstrat decizia dată de Tribunal.

Magistrații Curții de Apel Constanța au respins, marți dimineață, ca nefondată, contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa împotriva încheierii de şedinţă din 12 august, pronunţată de Tribunalul Constanţa, prin care lui Mircea Băsescu și lui Marian Căpățână le-a fost înlocuită interdicţia de a depăşi limita teritorială a judeţului Constanţa, respectiv limita teritorială a municipiului Bucureşti, cu obligaţia de a nu părăsi ţara decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei.

Hotarârea instanței este definitivă.

Mircea Băsescu este judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net