Mircea Albulescu, internat de urgență. Ce spun medicii

Ultima actualizare:

    Maestrul Mircea Albulescu are 80 de ani
Maestrul Mircea Albulescu are 80 de ani

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marți, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. El a acuzat dureri în zona pieptului.

UPDATE: 10.45

Actorul Mircea Albulescu va fi supus unei coronarografii de către medicii Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde este internat. Investigaţia medicală permie verificarea situației arterelor coronare.

”Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Județean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului și cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a spus directorul Serviciului de Urgențe al Spitalului Județean din Timișoara Mihai Grecu. Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgență, iar medicii au început să-i facă o serie de investigații. Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită. Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani și joacă pe scena Teatrului Național București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net