Coşmar pentru o adolescentă de 14 ani: a fost îmbătată şi forţată să facă sex cu 9 bărbaţi

Ultima actualizare:

Nouă bărbaţi din judeţul Suceava sunt cercetaţi pentru trafic de minori şi pronografie infantilă după ce au profitat de o minoră de 14 ani şi au filmat scenele de sex cu telefonul mobil, potrivit adevărul.ro.

Bărbaţii sunt suspectaţi că au traficat o minoră, pe care au abuzat-o şi au determinat-o să practice prostituţia.

Este vorba de o copilă de 14 ani, din Cugir, judeţul Alba. Pentru că părinţii ei au plecat la muncă în Germania, fata se află de ceva timp în grija bunicii din comuna suceveană Capu Câmpului. În data de 20 octombrie, fata s-a întâlnit în sat cu un tânăr de 18 ani, care a dus-o în locuinţa unui bărbat de 51 de ani din localitate. Aici minora a fost obligată să consume băuturi alcoolice după care ce doi bărbaţi, împreună cu alţi doi suspecţi, de 23, respectiv 28 de ani, au întreţinut relaţii sexuale cu tânăra. Minora a fost ulterior abandonată în oraşul Gura Humorului. Aici, tânăra a fost abordată, într-un bar, de doi bărbaţi, de 26, respectiv 32 de ani, care au transportat-o la locuinţa unui bărbat de 45 de ani unde cei trei au întreţinut relaţii sexuale cu minora, filmând totul cu telefoanele mobile. Ulterior, unul dintre suspecţi a căutat clienţi care să întreţină contra cost relaţii sexuale cu minora, banii rezultaţi fiind încasaţi în totalitate de suspect.

Procurorii au dispus începerea urmăriri penale în acest caz faţă de nouă suspecţi faţă de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi pornografie infantilă. Patru dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Bărbaţii au fost prezentaţi judecătorilor de la Tribunalul Suceava, care au dispus arestarea preventivă a celor patru suspecţi pentru 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net